Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli dmc ve santrafor en irfan kadar onemli hatta irfan onemli olabilirler

Ya cidden mesut gs gelsin isteyen var mıydı ben falcaoda yaşadığımız hayal kırıklığından sonra kesinlikle 30 yaş üstü yıldız mıldız istemiyorum. Şimdi kurtulalım diye uğraşıyoruz. Bizden uzak olsunlar. Onyekuru genç gelecek vaad ediyor ona sevineceğim tabi

İrfan olayı çözülmeyecek bir transfer değil oyuncunun isteği çok fazlayken başakşehirin de şampiyonluk şansı yokken bu transferin zorluğundan bahsedilmez maddi konular bir şekilde halledilir orta yol bulunur her an her saniye durum değişebilir olumsuz veya düşük diyenler saatler sonra irfan yarın Galatasaray'da haberini de yazarlar :asd:

Yok illa çakacaklar bize onu..
Neymiş pas oyununda iyiymiş.. adamın sağa sola geriye pas atmaktan başka bi meziyeti yok

Ama hoca ne yapar ne eder o onu aldırır istemiyoruz ya
ya bu adam bize geldi 3 milyona yakin para aldi bir senede. o paralara o oyuncu alinmaz.

kira bedeli 0, 300-400 bin euro bizden, gerisi fulham takimindan olursa maliyetinden dolayi alinabilir ama aylardir forma giymeyen biri

bizde oynarken bile tatmin etmiyordu. 3-4 mac disinda cok iyi görmedik kendisini. o 3-4 mac elit oyuncu gibi oynadi. sürekli öyle oynar diye 30 verdiler adama, ama yok yani.

Yani biz gidin de Modric ve Veratti'yi alın gelin demiyoruz ki. Ama kadro planlamasını yapamadık baştan. Oyuncuların kötü olması kadar farklı tipte oyuncu eksikliğimiz var. Bizim ligde iş yapacak iki tane orta saha her türlü bulunur. Örneğin Banega'yı kaçırmayacaktık geçen sene, hazır Fernando'yu Sevilla'ya satmışken takas makas bir şekilde alacaktık.
valla bende canavar derken , modric veratti demedigini anladım zaten kardeşim, ama banega ayarı iki oyuncu olsa zaten Taylana gerek bile yok , ama gönlüm isterki Taylan uzun yıllar oynasın ve çok başarılı olsun , sonuçta daha genç ve önü açık , fikirlerimiz çok uyuşmasada , güzel cevapların için teşekkür ederim, forumdaki diğer genç arkadaşlarada örnek olur umarım , farklı fikirlere tahammül çok az malum

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rakip örnek veriyorum erzurum soguk deplesman maçı kitlemişler dakka 90 hulk bi koyuyor topa 2344 km hız kaleciyi içeri sokuyor var bi hayalimiz ...

Diego Costa transferinde net maaş yerine şampiyon yaparsan 4 m euro parayı alırsın maddesi koysunlar bu tarz adamlara olur da transferi düşünülürse net ücret verilmemeli performansa bağlı maddeler koydurulmalı yoksa yan gelip yatıyorlar

bu diego costanın managerine bakmak lazım kimler var elinde

Sakat , dede Costa gelmesin. Diagne kalsın

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt