- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Link varmi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link varmi ?
melo performans bakımından en iyisi ama oyun kurma akıl olarak fernando dedim daha modern oldugu için yoksa tabiki meloTugay normalde , Meloyu hatırlamayacak kadar genç değilsindir diye düşünüyorum
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ya bu adam bize geldi 3 milyona yakin para aldi bir senede. o paralara o oyuncu alinmaz.Yok illa çakacaklar bize onu..
Neymiş pas oyununda iyiymiş.. adamın sağa sola geriye pas atmaktan başka bi meziyeti yok
Ama hoca ne yapar ne eder o onu aldırır istemiyoruz ya
valla bende canavar derken , modric veratti demedigini anladım zaten kardeşim, ama banega ayarı iki oyuncu olsa zaten Taylana gerek bile yok , ama gönlüm isterki Taylan uzun yıllar oynasın ve çok başarılı olsun , sonuçta daha genç ve önü açık , fikirlerimiz çok uyuşmasada , güzel cevapların için teşekkür ederim, forumdaki diğer genç arkadaşlarada örnek olur umarım , farklı fikirlere tahammül çok az malumYani biz gidin de Modric ve Veratti'yi alın gelin demiyoruz ki. Ama kadro planlamasını yapamadık baştan. Oyuncuların kötü olması kadar farklı tipte oyuncu eksikliğimiz var. Bizim ligde iş yapacak iki tane orta saha her türlü bulunur. Örneğin Banega'yı kaçırmayacaktık geçen sene, hazır Fernando'yu Sevilla'ya satmışken takas makas bir şekilde alacaktık.

pek degilSky boş sıkar mı
varmı apdurrahim gibi zeki bı adam , pandemide full tribunle cikacaz maçlaraFLAŞ İDDİA
Galatasaray, Diego Costa’nın menajeriyle görüşmelere başladı. (Sky Sports)

zeka testi yapılarak sosyal medyada hesap açılması lazım.