Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
costanın managere baktım
cristiano ronaldo
falcaoo
André Silva
Rafael Leão
Artem Dzyuba
Ahmed Hassan
santraforlar

Diagne kesin gidecek bence yerine de mustafa muhammed alinir umarim. Ben herkesin aksine umutluyum o transferden.

Transfer
Onye feghouli arda kılınç
Taylan.
Böyle rakibi vücuduyla ezen santrafor gelirse bu takım şampiyon.

Başak asbaşkanı tv100de konuşma yapmış. Yüzde 50 falan yapmayız, 14 milyon veren alır demiş. Ya arkadaş tamam almayın irfan falan kusasım geldi

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil ve Onyekuru beklenen hamlelerdi zaten. Yönetimin süreç yönetimi bundan sonra başlıyor. Umarım başta İrfan olmak üzere gereken transferler yapılır.

Irfan her türlü gelir,seri son gun de olsa gelecek.kaderinde Galatasaray var,hoca oyle bi pas manyagini bulmus bırakır mi?seri tek basina hem fenerin hem basaksehirin icinden gecti.pandemiden sonraki basaksehir macinda salyalarla geziyodunuz seri yuzunden

Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan: "Galatasaray'ın İrfan Can için resmi teklifi var, bizim de talebimiz belli. Parayı veren İrfan Can'ı alır. Sonraki satıştan pay falan yapmayız biz, öyle bir fantezimiz yok." (tv100)

seri yi alin. olmuyor

valla bende canavar derken , modric veratti demedigini anladım zaten kardeşim, ama banega ayarı iki oyuncu olsa zaten Taylana gerek bile yok , ama gönlüm isterki Taylan uzun yıllar oynasın ve çok başarılı olsun , sonuçta daha genç ve önü açık , fikirlerimiz çok uyuşmasada , güzel cevapların için teşekkür ederim, forumdaki diğer genç arkadaşlarada örnek olur umarım , farklı fikirlere tahammül çok az malum

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben teşekkür ederim, aslında çok da farklı düşünmüyoruz zaten.
Demek istediğim, o tipte iki tane göbek oyuncumuz olsaydı Taylan kendini çok daha iyi gösterebilirdi. Ben o kapasiteyi görüyorum onda. Ben orta saha oyuncusunun defanstan top isteyiş şekline çok dikkat ederim, benim için bir göstergedir, o olay Taylan'da gayet iyi. Kafası çalışıyor, tekniği de yeterli. Tabii ki eksikleri var ama gelişebileceğine eminim.
Ama işte dediğimiz gibi orta sahada iş yok bizim.

Seri çöpü gelir İrfan yerine

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt