Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başak asbaşkanı tv100de konuşma yapmış. Yüzde 50 falan yapmayız, 14 milyon veren alır demiş. Ya arkadaş tamam almayın irfan falan kusasım geldi

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TV 100 Ertem Şener renktaş. Gelir gelmez bilmiyorum ama öyle bir görüşme olmamıştır. 7-8 gün kaldı zaten, sabır

Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan: "Galatasaray'ın İrfan Can için resmi teklifi var, bizim de talebimiz belli. Parayı veren İrfan Can'ı alır. Sonraki satıştan pay falan yapmayız biz, öyle bir fantezimiz yok." (tv100)

seri yi alin. olmuyor
Tv 100 ertemin kanali degil mi

Başak asbaşkanı tv100de konuşma yapmış. Yüzde 50 falan yapmayız, 14 milyon veren alır demiş. Ya arkadaş tamam almayın irfan falan kusasım geldi

irfanı bu yönetimin alması için yaza kadar transfer döneminin açık olması lazım ne yalan diyim ben 10 günden fazladır bezdim , sen daha yenimi kusasın geldi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan: "Galatasaray'ın İrfan Can için resmi teklifi var, bizim de talebimiz belli. Parayı veren İrfan Can'ı alır. Sonraki satıştan pay falan yapmayız biz, öyle bir fantezimiz yok." (tv100)

seri yi alin. olmuyor

Gitmek isteyen adami yollayacaksin buyuk hata ediyorlar.

Ya bedava Alex Teixtiera var .. yanına Hulk u da alsınlar işte

Konuşmasını verdiler

gg o zaman hayal artik yaza kaldi . insallah kötü bi avrupa kupasi oynar. Serhan da zor artik demis. yazin fb ile duelloya gireriz . avantajimiz en yakin iki arkadasi bizde + ilk 11 oyuncular oldular

Seri bari 4 milyona falan opsiyon ile gelse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt