Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce Luyindama'yi satmak hata olur diyordum ama bu adami 1 dakika tutmadan hemen satmaya calisirim suan yönetici olsam. Bize bir faydasi dokunmaz artik bu adamin. Donk'u kesemiyor. 10 milyona satin gitsin, bu defter kapansin. Eksik transferleri hemen yapardik. Özellikle bizim ligde stoperlere bonservis olarak bir daha 7-8 vermeyiz.
Ben de boyle dusunuyorum malesef sakatliktan donemedi

Beyler dis basinda mustafa ile adimizin gectigi haber goremedim ben yaw hic
Denk gelen var mi

irfanın bence yazılan çizilen gibi olmicak 1 milyon kiralık yaza 6 -7 milyon onun içn uğraşıyolardır

Lan birakin konussunlar,irfancani köyünün yagmurlarinda yıkasinlar,gelir irfancan takmayin

6 numara İrfandan daha öncelik.İrfan peşinde niye bu kadar koşuyoruz anlamıyorum.Şuan Avrupa takımları bile adam akıllı bonservis veremiyor.Kimse İrfana çift haneli bonservis vermez zaten.Bizim elimizde 8 oynayacak Belhanda Feghouli Emre kılınç Emre akbaba Ömer bayram hatta onyekuru ve halil geldiği için Arda da var. Ama 6 oynayacak bir tek taylan var ve onun da performansı çok dikkat çekmese de haftalardır kötu.

@Sami Karakoç Soruna gelince İrfan ve mohamed için luyindamayı satarım ama bu sefer stoper alman gerekecek.Hatta 3 stoper var 2 tane alman gerekecek.
6 numarayı yaz transfer dönemine bırakıp iyi 1 adam almalarından yanayım

irfandan şu saatten sonra verim alamazlar bunu gökselde okanda biliyor

fiyat arttırıp birine satmak dertleri

6 numarayı yaz transfer dönemine bırakıp iyi 1 adam almalarından yanayım

En azından bir yedek kesin alınmalı bu arada.Taylan gitti mi bittik yani.1 maç donk oynadı, görduk herifi.Yusuf olabilir o yuzden.Malatyanın da maddi sorunları varmış.22 yaşında gelişebilir.Her şeyi geçtim bir alternatif olur.

En azından bir yedek kesin alınmalı bu arada.Taylan gitti mi bittik yani.1 maç donk oynadı, görduk herifi.Yusuf olabilir o yuzden.Malatyanın da maddi sorunları varmış.22 yaşında gelişebilir.Her şeyi geçtim bir alternatif olur.
apo yusufa sulanmış o iş olur ztn yaw. raat ol

akbilin asbaskanı fenerli olabilir konuşma tarzı filan tam onlara uyuyor fantazi orgazm gangbang filan gibi şeylere giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt