Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen maddi durum olarak zorda olmasak Sevilla 4,5 sonraki satıştan %50 dese hemen veririm oradan 30 üstüne satılırdı çok rahat kardan bile verseler 12,5 pay ile 17ye satmış olurduk.
Zafer bu yazdığına kendin inanıyor musun?

Marcao'yu Galatasaray kulübü '4.5 milyon + 50% sonra ki pay' satsın, yarın Albayrağın Altur holdingini ateşe verir Galatasaray taraftarı.

Newcastle United'ın 18 milyon euroluk teklifini red ederek büyük hata yaptı Feyenoord kulübü.

Ama Jörgensen kesinlikle kötü santrafor değil. Bir değişikliğe ihtiyacı var. Ayakları Diagne'ye göre çok daha iyi.

Diagne'yi gerçekten konuşacak enerjim de kalmadı. 2 sene oldu hala aynı şeyleri konuşuyoruz. Defolup gittiği gün burada bir öğrenciye Galatasaray forması hediye edeceğim.

Adam da beyin yok nesini konuşayım ki.
Adam 2 sezondur yoklarda. En cok merak ettigim soru.

Hocanin istedigi adam Mohammed ve Jorgensen arasinda oynadiklari mevki disinda ortak ozelligi nedir?

Zafer bu yazdığına kendin inanıyor musun?

Marcao'yu Galatasaray kulübü '4.5 milyon + 50% sonra ki pay' satsın, yarın Albayrağın Altur holdingini ateşe verir Galatasaray taraftarı.

Zor durumda olmasak dedim zaten şu durumda olacak iş değil. Sevilla demek marcao için Brezilya milli takımı demek 5 maça çıksa piyasasının artacağını tahmin etmek zor değil.

Adam 2 sezondur yoklarda. En cok merak ettigim soru.

Hocanin istedigi adam Mohammed ve Jorgensen arasinda oynadiklari mevki disinda ortak ozelligi nedir?
Mohammed'i tanımıyorum, hayatımda izlemedim. Burada ki arkadaşlar da izlemedi, kimse izlemedi.

Jörgensen'i tanıyorum. Ayakları iyi olan, top oynamayı seven takım da iyi işler yapmış olan bir forvet.

Satın alma gibi bir durum yok. Kiralık olarak gündemde. Diagne-Jörgensen diye sorsan evet Jörgensen derim çünkü adamın bir kere çalışan bir beyini var.

Bu arada Jörgensen 2 sene oynamıyor diyorsun da, Diagne ne yaptı 2 senedir?

Brugge'da kadro dışı kaldı Galatasaray kulübü yüzüne bakmadı devre arası. Öyle kala kaldı ortada. Bu sene de her maç küfür etmiyor muyuz?

Daha geçen Konyaspor maçında boş kaleyş kaçırıp maçı rezil etti herif. Savunmayın bana şu adamı.

onyekuruda opsiyon yoksa skandaldir ama alistik böyle malliklara

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ya beni anlamadığım şimdi pazarlık yapıp zorunlu satın alma maddesi koydursak ne olurdu?

Eğer Onyekuru yarım sezonu çok iyi geçirirse adamlar fiyatı artıracak. Bunu hiç mi düşünmüyor bizim mallar ben onu anlamıyorum.

Atıyorum şuan sezon sonu için 5-6’ya anlaşmak varken belki sezon sonu 8-9 isteyecekler.

Hiç kafası çalışmıyor bizimkilerin hem de hiç.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih hoca kendi dedi kiralık adam istemiyorum. Şimdi 2 tane kiralık opsiyonsuz adam aldık bunu hoca nasıl kabul etti. Baktı bunlar bi bok yapamıyo haline razımı oldu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru’nun sadece yarım sezonluk geldiği söyleniyor. Opsiyon vs hiçbir halt yapılmamış.

Ben böyle bir saçmalık görmedim. Bir işi de tam yapın be.

FFP konusunda sezon sonu rahatlıyoruz tamam. Madem o zaman en azından bir opsiyon koydursaydık.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle Bir şey İlk senden duydum

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onyekuru opsiyon yok olayı nereden çıktı? Manuda yazmış opsiyonu hatta gayet uygun fiyat gibi birşey demiş

Sağ açığa da Onyekuru gibi bir güç lazım. Keşke Visca olsa, topla kaleye hızlı giden, skorer oyuncu her zaman iyidir.
Sekidikaya sabredip 3 maç üstüste kesmeden sağ açık oynatırsak Viscavari bir performans alınacağına inancım var. Kendisine haksızlık yapan herkeste bu işe şaşıp kalacak ama çocuğun psikolojisini bozup attık el birliğiyle.

Onyekuruda bencede opsiyon vardır opsiyonsuz monaco bırakmaz artık her sene devre arasında bizlemi uğraşacaklar makul düzeyde bir bonservis olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt