Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan transferinden vazgeçilmeli. O paralara 3 tane oyuncu alınır, yine mala bağlamaya başladık.
3 tane çöp alınır ucuz oyuncu yok daha doğrusu büyük takım isteyince fiyatlar uçuyor bizde becerikli bir yönetim olsa belki alır ama.mevcut yönetimle imkansız irfan için istenen paralar çok uçuk ama bunun sebebi yine bizim yönetim uzattılar süreci aynen cagne gibi birde irfan yerli bize yerli oyuncu lazim
Sözleşmesi.bitmiyorsa srilanka ligindeki takım bile.oyuncusunu çok ucuza vermiyor

Gsevgisi de manu da opsiyon var dedi. Muhtemelen transferin bu kadar uzamasının sebebi de opsiyondan dolayıdır. Ayrıca zorunlu opsiyon ffp ye giriyor o yüzden zorunlu yapamıyoruz. Endişelenmeye gerek yok

3 tane çöp alınır ucuz oyuncu yok daha doğrusu büyük takım isteyince fiyatlar uçuyor bizde becerikli bir yönetim olsa belki alır ama.mevcut yönetimle imkansız irfan için istenen paralar çok uçuk ama bunun sebebi yine bizim yönetim uzattılar süreci aynen cagne gibi birde irfan yerli bize yerli oyuncu lazim
Sözleşmesi.bitmiyorsa srilanka ligindeki takım bile.oyuncusunu çok ucuza vermiyor
Kim büyük takım, geçti o devirler.

Durumun belli, geliştirici, yetiştirici olmak zorundasın.

3 milyon euroya potansiyelli adam bulamamak onların beceriksizliği; bulup alamıyorlar diye tek adama çift hane verecek durumumuz zaten yok.

Ben onu tartışmıyorum, illaki bir anlaşma vardır.

Benim derdim herkesin "zorunlu opsiyon nasıl olmaz, bu nasıl işbilmezlik" diye ahkam kesmesi.
Tekrar açıklamak gerekirse zorunlu opsiyon ile ffp delinemiyor.Önce bilgi sahibi olmak gerek ama linç etmek çok keyifli geliyor çoğu insana bilip bilmeden maalesef Keramettin.

Her haltı kapta detaylı açıklamak hiç iyi değil neden fener gibi gizlemiyoruz bilgileri ne maaşı söyle ne bonservisi bizim ülkede katakulli cevirmezsen ancak kaziklanirsin biz gibi

Zorunlu opsiyon ffpye mi takılıyor?
Evet önceki transfer dönemine ekleniyor, sonrakine değil çünkü oyuncunun kira sözleşmesi bitmeden almak durumunda oluyorsun; onun bağlayıcılığı da önceki sözleşme oluyor.

Şu an 5 opsiyon koydurabilecek durumumuz olsa zaten şimdi alırız sonra öderiz yani farkı yok.

Her haltı kapta detaylı açıklamak hiç iyi değil neden fener gibi gizlemiyoruz bilgileri ne maaşı söyle ne bonservisi bizim ülkede katakulli cevirmezsen ancak kaziklanirsin biz gibi

Yaptigimiz anlasmalar farkli borsa/spk/kap ile. O yuzden fenerden farkli acikliyoruz.

@Keramettin TANRIVERDİ bu anlasmanin belli bir suresi var mi

Aaron Boupendza'yı forum neden beğenmiyor bir mantıklı açıklama yapacak var mı?

3 milyon Euro'ya, 24 yaşında, solak, üst düzey vuruş yapan, çalım atan, topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet var yani sebeb sırf anadolu topçusu geyiğimi nedir? Hani fiyatına 8 deseler anlayacağım ama bu şartlarda bu adamın nesini beğenmediniz?

Onyekuru geldi ya herkes biraz rahatladı çok iyi oldu, rakipleride takip özellikle şikecilerin dengesini bozdu onye kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt