Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Ozorn'u sol stoper deneyip, Marcao 6 numaraya çekilebilir. Melo'ya en yakın tarzdaki oyuncumuz Marcao. Teknik kapasitesi yetecektir.
Marcao niyo onlibero olarak futbola baslamadi teknik desen var hiz desen fena degil mucadele desen var tam onliberoluk adam dedigin gibi Melonun defans versiyonu Marcao

30 milyon 6 aylik diye biliyorum
Hayır, 2020-21 sezonu için diyor kap açıklamasında geçen yıl mart ayında kap bildirimi yapılmış.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyide bundan su mana cikmiyor mu? Biz Mohammed'i as santrafor olarak transfer edecektik. Demek ki ona gore kurgusu vardi takimin.

Mesela Jorgensen gelse 11 de oynayacak? Ee noldu bizim kurguya?
Mohamed ile beraber bence yine bir forvet daha gelecekti pivot olarak yani planlamada terslik yok ama kalite olarak mohamedden halile düştük ben böyle düşünüyorum mohamed tipi bir forvetimiz yok çünkü

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burkay iama
Burkay Halil Dervişoğlu konusunda görüşün nedir ? Birde İsmail cokcalis olur mu sence sağ beke .
İsmail çok potansiyelli çocuk keşke sağ beke alabilsek Halil konusunda görüşüm çok hızlı bir oyuncu beklemeyin yani onyekuru ayarında bir sprinter değil ama savunma arkasına çok iyi koşuları var ve ofsayta çok fazla düşmüyor bu yönü iyi baya son vuruşlarını gelistirirse top tekniği falan çok iyi yerlere gelebilir umarım sene sonu alırız çünkü bu sene olmazsa bir kaç seneye baya iyi yerlere gelir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt