Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense şu jorgensenden elmander tipi bi verim alacagımızı düşünüyorum gelirse

Ali Koç: "Transferde bir nokta atışı daha yapabiliriz belki."

FLAŞ

Elneny’nin de, toplam 508 B € çek alacağının tahsili talebiyle icra takibi başlattığı bildirildi.

Caner Erkin'in başvurusu üzerine İcra Müdürlüğü, Beşiktaş’tan alacağı 1 milyon 268 bin 798 TL bedelli senet için icra takibi başlattı.

1611400104637.webp

bunlar kadar salak yönetilen klup yok , ademi,tiam,sinan,samatta,cisse , valencia aldılar hala santrafor alıcaz diyolar terim hocam tek sinanla yarım devre oynadı :D

Diagne Kasımpaşa kulübünde şampiyon oldu da mı geldi? Ya da Şampiyonlar Liginde hattrick yaptı da mı geldi?

Ya da Senegal milli takımında başarılı işlere imza attı da mı geldiydi?

Bu çocuğu Diagne üzerinden eleştiremezsiniz ya, net haksızlık. Orada bir amatörlük yaptık diye her 9 milyonluk futbolcu kazık olacak diye bir şey yok.

Ha, bana göre bu paralar artık hiç bir oyuncuya verilmemeli. Maksimum bonservis ücreti 5 milyon euro olmalı. Ama Irfan'ı bu şekilde gömmeye de pek hakkımız yok renktaş.

Bu çocuk yetenekli. Gençlerbirliği kulübünde de böyleydi, o zaman gidip Ahmet Çalığı aldık.

Başarılı performansını Başakşehir'de devam ettirip şampiyon oldular. CL'de biraz şansları olsa PSG'den 1 puan, Leipzig'den 1 puan ve United'dan 3 puan alarak 5 puanla o grupta gayet iyi iş yapmış olacaklardı.

Belli bir anlayışla oynayan takımda gayet iyi işler yaptı Irfan.

Benim elestirim albayraka irfana degil, böyle hareketler yaparak isi zora sokup taraftar baskisi kurduruyor külübe, sonuc olarakda isyan cikinca irfani bir sekilde alirsa cok büyük kazik yeriz, cünkün adamlar parayi bastiran alir irfani diyor konusulan rakam 14milyon. Bu paranin yarisini bile versek yazik günahdir, bu adami birdaha bu paralarin üstünde cikarmamis icin insan üstü futbol oynamasi gerek irfan, sonuc olarak futbolcuda bu bonservizin altinda ezilir gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt