Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benteke mi yoksaBeyler forvet bunlardan birisi adamın yazdığı listeden biri çünkü cevabı vermemi istiyorsun demiş Jorgensen değil yaniEkli dosyayı görüntüle 109685
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halili izledin mi ? Beğenir misin ? sorular bunlardı.![]()
otoyol bariyerlerindebiri de çıkıp demiyor ki
forvet nerede
Ben Welbeck'i unutalı çok oldu Arsenali de hic takip etmezdim ama sen benzettiysen doğrudur renkdaş. Ben Boupendza'yı beğendim ve 3 milyon isteniyor haberi üzerine yeşillendim. Daha yüksek fiyatlara alınmasını istemem mali durumumuz ortada. Ama bence yakın gelecekte çok özel bir oyuncu olma potansiyeli var.rengim katılırmısın bilmiyorum welbecke benzettim ben bu çocuğu
İnşallah ama bence o premier Lig de kalırBenteke mi yoksa
Kafa takımlar kaliteli ama alt takımlar bal ligi seviyesinde.Gekasin gol makinesi olduğu bir lig burası.
Hollanda ligi burdan daha kaliteli, kimse kusura bakmasın.
Olm bu herif citlembike dönmüş nolmus bunaOlm bu Onyekuru degil , Onyekuru diye Cennet Mahalesi Alisi kakalamislar bize
Ekli dosyayı görüntüle 109670
Kralın bu sezonki gol sayısı kaç olacak rengim.Kafa takımlar kaliteli ama alt takımlar bal ligi seviyesinde.
Yıl sonunda da sözleşmesi bitiyormuş bilemedimİnşallah ama bence o premier Lig de kalır
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ikinci yarıda premier ligde min 8 gol atar.Kralın bu sezonki gol sayısı kaç olacak rengim.
rögar kapaklarını takacak mı ikinci yarı gitmezse
Boşver Jorgensen'i vidyo çok iyiCagne oynadığı her sezon 20-25 gol arası katkı verir yaw.
bu sene ligin ikinci yarısında da oynasın, 20 gole ulaşır çok rahat.
19 maç 11 gol üretmiş adam şuan.
jorgensen falan gelecekse boşuna uğraşmayalım

SÜPER LİGDE oynayacak kralIkinci yarıda premier ligde min 8 gol atar.