Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın gollerini izleyip oyun stilinin diagneye benzediğini nasıl anladınız yav ?

IMG_20210123_162750.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan
Ismail Fatih XXX Tasdemir
Salih Taylan Aytac
Kerem Ogulcan Kilinc

Bu durumda artik sözlesmesi biten Akbaba, Bayram, Özbayrakli kalmaz herhalde. Öztürk ve Jimmy keza takimda olmamali.

Arda'yi yazmadim, belli ki onu da Volkan Demirel, Selcuk Inan, Hakan Balta, Mehmet Aurelio gibi teknik heyete alacaklar.​

Sorloth gibi çıkar gelirse:) o da gol atamayan forvetti, burda açıldı. Kuzeyli adamlar iş yapıyor genelde.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikenin ödüllendirildiği pis-ligimizin futbol seviyeside beş para etmediğinden Avrupada iş yapamayıp gelen adamlar burada patlama yapabiliyor. Sonra lan noluyor diye adamı çekip alıyorlar ama fısssss. Hayret ki adamlar hala uyanamadı bu işe.

----------------------Muslera-----------------
--Keny-------Donk----Marco---Josemir---
----------------------Taylan--------------------------
---------İrfan---------------------Belo--------------
--Fegh-----------------------------------Onyekuru-
--------------------Jorgensen---------------------

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize gol becerisi yüksek golcü lazım, oyuna katkı verecek topçu değil. Gol atma becerisi yüksek topçu yok takımda. Kayseri maçında tonla şut çektik bir gol atabildik, ki o gol de penaltıdan... adamlar ise tek şut attı ve gol oldu..
kalende müslera olacak, forvetin ise Gomis (hainin teki olduğu için takımda istemem, golcülüğüne örnek diye yazdım) jardel olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boupendza'yı tarif etmişsin. Kendi pozisyonunu kendi hazırlayabilen, topada iyi vuran bir adam lazım bizim orta özürlü takıma bu da ta kendisi oluyor.

Jörgensen felan gelecegine cidden diagne kalsin Babel oynasin

Ligde 10 maca ilk 11 cikmis Diagne'nin 9 golü var. Hala captan düsmüs forvetler isteniyor.
Yahu isterse 50 gol atsin umrumdami oyuna katkisi sifir top tasimaz savunma arkasina kacmaz duvar olmaz hava topuna cikmaz penalti atar birde topu pasama getircen kale onunden gol aticak

Babelde Ogulcanda okadar golu atar ekstra hic bir ozelligi yokki kereme sans ver diagne kadar atar Sevgili jose morunhio takir takir gol atarken higuain i kesip yarisi golu atamayan Benzemayi oynattiginda herkes elestirmisti oda istedigi kadar atsin oyuna katkisi yok benzemanin var demisti durum tam budur diagne =Belesci kendine istatistik kasan bir apacidir

Okan
Ismail Fatih XXX Tasdemir
Salih Taylan Aytac
Kerem Ogulcan Kilinc

Bu durumda artik sözlesmesi biten Akbaba, Bayram, Özbayrakli kalmaz herhalde. Öztürk ve Jimmy keza takimda olmamali.

Arda'yi yazmadim, belli ki onu da Volkan Demirel, Selcuk Inan, Hakan Balta, Mehmet Aurelio gibi teknik heyete alacaklar.​

kerem okan ve taylan dışında kimse bizde kalıcı olamaz

ismaili tanımıyorum

Sozlukte yazilmis. Yaremchuk icin formul bulsak.
Elde 1 milyon var.
Cagne 800 bin giderse 1.800
1.100 maasini odersek 2.900 kaynak.
2 tane de kiralik versek.
Luyi gibi 3 milyon simdi, 5 milyon yazin alinir.

Nargile mi yakmışım kahvemi yudumluyorum bide irfan patlatsınlar keyfimiz tıkır olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt