- 6 Eylül 2014
- 93.933
- 64.723
- 4.608
Haberleri var mi bunlardan acaba kulübünGüzel olur ama buta da bosa cikiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberleri var mi bunlardan acaba kulübünGüzel olur ama buta da bosa cikiyor
ne dedi ki?amed akçan güvenilir kaynak mı baylar
feldkamp gittiğinden beri yoktu ortalarda
Lala pahalı gibi zaten birazGüzel olur ama buta da bosa cikiyor
Buta'da +1 sene kulüp opsiyonu var. Oğulcan gibi kullanmamaya ikna edebilir miyiz, geçerli olur mu bilmemGüzel olur ama buta da bosa cikiyor
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor.Lala pahalı gibi zaten biraz
G.sevgisi bütçeye göre bir sağ bek diyordu
Büyük ihtimal şimdilik İsmail veya o ayarda biri gelir
Ee adam istemiyor, şevkle mi oynasınİrfan Can Sahada geziyor..
Alınsa en fazla deniz türüç etkisi yaratacak gibi bi hali var
Lala veya Buta müthis olurButa'da +1 sene kulüp opsiyonu var. Oğulcan gibi kullanmamaya ikna edebilir miyiz, geçerli olur mu bilmem
Lala Sezon sonu kontrati bitiyor. Maas da max linnes kdr olur. Bence o deandre yedlin demistirLala pahalı gibi zaten biraz
G.sevgisi bütçeye göre bir sağ bek diyordu
Büyük ihtimal şimdilik İsmail veya o ayarda biri gelir
Onemli bisey degil reis yav twit uydurmasi bisey olsa gerek. Gs transfer yapacak buyuk olacak vsne dedi ki?
Fati yerine ReynaKenny Lala
Rüdiger
Ansu Fati
Mahrez
Fred
Bunları al yeter ne uğraşıyorsunuz İrfan ile 10 gündür
Her ne kadar fikirlerini bana biraz değişik gelse de bu konuda sonuna kadar haklı arkadaş. 5-6 verilirse alalım ama onun üzerine çıkmaya ve bu işi uzatmaya gerek yok. Alsın oyuncusunun hayrını görsün. Zaten Avrupa'ya da o fiyata kesinlikle satamaz. O kadar paramız varsa Muhammed ve 2 genç transfer edilebilir.4.5m€ üzeri haram.
14 milyona Avrupa'dan marcao gibi scout transferi 3 tane ortasaha alırsın.
Hemde en fazla 23 yaşında.
Halit ne oldu sabahtan beri adımızı kullanıyorsun. 100 kere anlattım ya yeter. Kasa da para yokken şu tür açıklamalar yapmayın diyorum. Sonra sıkıntı yaşıyoruz millet üzerimize geliyor diyorum. Çocuk bir de kötü oynayınca suçlu biz olacağız diyorum.