Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ve Falcao dan biri gitmeden forvet alınmaz maalesef . Bunlarda gitmeyeceği için keşke Falcao gitmek istiyorum Amerikaya falan dese alışamadım dese ama nerde şehir güzel para güzel ortam güzel kalıyorlar maalesef

İrfan 7-8 eder. Yusuf Yazıcı 13 milyona gitti o kadar da eder ama buralarda kimse o parayı veremez. 7-8 alırsak iyi kaliteli topu bilen bir oyuncu kazanırız. Bursaspor gençleri değerlidir. Ali Akman iyidir ama zaten tercih etmezse parayla olacak iş değil o. Gelmek istese sezon sonu bitiyor kontratı kopar gelir. Kapacak beğenmiyorum zaten. Futbol zekası çok yüksek oyuncularımız oldu. fernando, mariano en son gördüklerimiz. Bize bu tür oyuncular lazım. yaş olarak gencini almamız zaten imkansıza yakın. o yüzden irfan önemli hamle. adamı değersizleştirmeye çalışma çabaları boşuna. kalite kalitedir.

SON DAKIKA: 'Galatasaray, Jörgensen için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Kiralık değil, satın almak istiyor.'

Hollanda'nın en güvenilir kaynağı Voetbal International.

100% emindim, içime doğmuş resmen.

İrfan umarım bir yere transfer olmaz ve su leş sürüsünün içinde piyasası iyice düşer.. adamlar hala goremiyor cocuk silmiş artık basaksehiri kafası bizde hala zorluyorlar yaza ali koca yalvarirlar 5 milyona alın diye

Sag kenarda 2 kisiden kurtuldugu pozisyonda gol olmasin diye bilerek abandigina yemin edebilirim ama kanitlayamam.

Kim bu Jorgensen yav istatistiklerine baktım da hiç tatmin etmedi. Sakatlık sıkıntısı da var gibi

Emre kaplan:
Galatasaray feynoord'a babeli önermiş,jorgensen için. Feynoord taraftarımız ajax ile özdeşleşmiş bir oyuncuyu istemez diyip reddetmiş.

Jorgensen için 3m€+ isteniyormuş.

İrfan 7-8 eder. Yusuf Yazıcı 13 milyona gitti o kadar da eder ama buralarda kimse o parayı veremez. 7-8 alırsak iyi kaliteli topu bilen bir oyuncu kazanırız. Bursaspor gençleri değerlidir. Ali Akman iyidir ama zaten tercih etmezse parayla olacak iş değil o. Gelmek istese sezon sonu bitiyor kontratı kopar gelir. Kapacak beğenmiyorum zaten. Futbol zekası çok yüksek oyuncularımız oldu. fernando, mariano en son gördüklerimiz. Bize bu tür oyuncular lazım. yaş olarak gencini almamız zaten imkansıza yakın. o yüzden irfan önemli hamle. adamı değersizleştirmeye çalışma çabaları boşuna. kalite kalitedir.
Yusuf 17 milyona gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt