Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdürrahim ne işe yarıyor bu transferde onu anlamadım
yurt dışından transfer zaten yapamaz tek numarası içerde ona buna telefon edip iş bitirmesi
takaslı makaslı bir formül bulup alın artık birader viscayı da irfanı da. adamların hocası da topçu istiyor

Nasıl ibb Ekrem beyden önce Başakşehire (malum İst. Büyükşehir belediye spor) destek olması yanlış idiyse bugün ibb başkanının sembolik de olsa bir yardımda bulunması yanlış. Hele de israfı engelleyecem diye bir vaadde bulunmuşsa...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ah be güzel kardeşim hani bir de o attığı görsele baksaydın adam ibb hesabından değil kişisel hesabından yollamış parayı. Merak etme israf yok. Milletin vergileri ile 8. sarayını da yaptırmıyor başkaları gibi, korkma!!

Fb irfanı alır ama nasıl alır. 3-4 milyon + çöpleri verir öyle 10 falan vermezler. Gerçi alsa ne yapacak irfan fbye bişey katmaz zaten ortasahaları çok iyi. Bizde daha faydalı olur sırf biz almayalım diye alırlarsa alırlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Apo da saraya çıksın. işe yarar belki

Hajahahahaha falcao denen it bizi hulka sikayet etmis paralar gecikmeliymis

Bu vasat kadro Diagne ve Falcao'yla sampiyon olamaz. Bu takimin sampiyon olabilmesi icin Baros tarzi bir forvet alinmasi sart Irfan'i bu kadar cok isteyenler Irfan'in takima Selcuk Inan etkisi yapacagini saniyorlarsa cok yanilirlar.

bu takım kimlerle şampiyon oldu

futbolcu ile değil bir takım taktikle şampyon olur
florquine li takımla lucescu zamanında yoklukla şampiyon oldu

sistem sistem sistem

Beyaz tv Marco Kırdemir(Menajer) :

Falcao, hulk'a bizde paralar geç ödeniyor demiş.

Galatasaray'da ödemelerde gecikme oldugu için
bize önerilmemiş,önerilmek istememiş.

Allah belanı versin falcao.

bizim igne niye sakat belli

Geldiklerinde Diagne kazigini yedirdiler. Giderkende Irfan kazigini yedirecekler. Gelmis gecmis en yetersiz, beceriksiz ve is bilmez baskan ve yonetim kurulu.
Zaten başkan çıkıp ekranlara ben irfan'i istiyorum diye taraftara gaz verdi değil mi?

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt