Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl ibb Ekrem beyden önce Başakşehire (malum İst. Büyükşehir belediye spor) destek olması yanlış idiyse bugün ibb başkanının sembolik de olsa bir yardımda bulunması yanlış. Hele de israfı engelleyecem diye bir vaadde bulunmuşsa...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türüç +2 milyon tamamdırFb irfanı alır ama nasıl alır. 3-4 milyon + çöpleri verir öyle 10 falan vermezler. Gerçi alsa ne yapacak irfan fbye bişey katmaz zaten ortasahaları çok iyi. Bizde daha faydalı olur sırf biz almayalım diye alırlarsa alırlar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu vasat kadro Diagne ve Falcao'yla sampiyon olamaz. Bu takimin sampiyon olabilmesi icin Baros tarzi bir forvet alinmasi sart Irfan'i bu kadar cok isteyenler Irfan'in takima Selcuk Inan etkisi yapacagini saniyorlarsa cok yanilirlar.
para verdiğimize şükretsin eşşoğlu eşşekHajahahahaha falcao denen it bizi hulka sikayet etmis paralar gecikmeliymis
o da yalan oldu be ustad. yok kılıç dövecekmiş önce suda soğutacakmış olmıycakmış aslan kanıyla deneyecekmiş olmıycakmıs en son karısını doğruyacakmış. ulan ne teoriler çöp oldusoldaki azor ahai gibi adam wesselam
Zaten başkan çıkıp ekranlara ben irfan'i istiyorum diye taraftara gaz verdi değil mi?Geldiklerinde Diagne kazigini yedirdiler. Giderkende Irfan kazigini yedirecekler. Gelmis gecmis en yetersiz, beceriksiz ve is bilmez baskan ve yonetim kurulu.
Sana ekmek verdiklerine şükret
bizim igne niye sakat belli