Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
FB_IMG_1611482189221.webp

toplam 24 milyon euro yapıyor oyuncuların bedeli nasıl verecektik sadece berat ile colibaly alabilirdiki 4,5 milyon yapıyor ikisi
24 m euro para değil

Elindeki assetleri parlatabilsen gayet olağan bir gelir.

Lakin elindeki oyuncuları çöp yaparsan tabii ki çok para. Linnes mesela, düşük maaşlı Kuzeyli adamı eşek olsa parlatırdı ve 4-5e okuturdu, biz naptık maaşına %50 zam verp sözleşme uzattık. Luyindama 2 maç hata yaptı, çöp oldu. Vida sene başı daha beterlerini yaptı ya da Tisserand genel olarak çok daha fazla hata yaptı ama çöp yapmadılar adamları.

Kısacası mevzu yönetim etkinliğidir temelde.

Şu an bütün menajerlerin kara listesindeyiz, kimse bizle iş yapmak istemiyor.

Luyindama satilacaksa kac paraya satılır acaba

Ben futbolculardan maksimum performans aldığını düşünmüyorum. Sivas’ta harika top oynayan Emre topa vurmayı unuttu, Donkta ısrar edeceğine Nijeryalı denenebilir. Babel’in yürümeye dermanı yokken Kerem, Jesse’ye daha çok süre verebilir. Bir iki maç son 5 dakika değil de direk sahaya sürebilir. Oyuna aldığı çoğu futbolcu rakip sahaya gidemeden maç bitiyor bu fırsat verme değil, sen de gir oyuna demek oluyor benim gözümde.

Buyuk takimda oynamak farkli oluyor. Gerçi Emre Sivasta çektigi sutlari burada niye cekmedigini ben de bilmiyorum.

Ozorna gelince Donk tecrubeli biri. Ispanya 2.ligde basarili olamamis Ozornayi Donkun yerine oynatarak cok buyuk risk almis oluruz. Kapali kutu.

Jesseyle Kerem konusunda katiliyorum. Kerem ilk golunu attiktan sonra kovid yakalamasaydi daha cok oynayacagi kesindi.

Başak;

“ İrfan = luyindamanın %67si ve maaşı + emre kılınç yarım sezon kiralık ve maaşının 3te1i - falcaonun maç başı primleri / marcaonun tavan fiyatı * emre akbabanın sözleşme uzatmak için istediği ücret” şeklinde bi teklife evet diyeceğini bildirmiş abdurrahiminde kafası karışmış çözmek için süre istemiş
Kpss de boyle bi soru ile karsilasmistim gecen, onlisans sinavinda bu ne reis tekrar kpssye mi giriyoruz

24 m euro para değil

Elindeki assetleri parlatabilsen gayet olağan bir gelir.

Lakin elindeki oyuncuları çöp yaparsan tabii ki çok para. Linnes mesela, düşük maaşlı Kuzeyli adamı eşek olsa parlatırdı ve 4-5e okuturdu, biz naptık maaşına %50 zam verp sözleşme uzattık. Luyindama 2 maç hata yaptı, çöp oldu. Vida sene başı daha beterlerini yaptı ya da Tisserand genel olarak çok daha fazla hata yaptı ama çöp yapmadılar adamları.

Kısacası mevzu yönetim etkinliğidir temelde.

Şu an bütün menajerlerin kara listesindeyiz, kimse bizle iş yapmak istemiyor.
Diagne'yi göndermek için kapı kapı kulüp ve menajer dolaştılar,bunların hikayesi bitmez.

Bu arada transfer yapılmayacaksa luyiyi piyasası düşmüşken satmakta ayrı bi mallık olur
ffpde bitiyo yazında satabiliriz satma zorunluluğumuz olmaz en azından

Diagne'yi göndermek için kapı kapı kulüp ve menajer dolaştılar,bunların hikayesi bitmez.
Diagne'yi Arap yarımadasındaki menajer krizi olmasa satardık aslında, o da bizim şanssızlığımızdı ama adam çok yıpratıldı her gün instagramdan küfür, kıyamet.

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi beceremediler.

Diğerleri de dökülüyor bari bunlara şans verseler olmaz mı?
Oğulcan sakatlanana kadar gayet iyidi, Sekidika da en az onun kadar şans buldu ama hiç katkı veremedi. Feghouli zaten hala ligdeki en kaliteli oyuncu, yeterki kafasını sahaya versin.

Ozorn için de sol stoper ve kimin yerine oynayacak? Çok ağır duruyor, önde baskı kurulacak maçlarda oynatamazsın.

Diagne'yi Arap yarımadasındaki menajer krizi olmasa satardık aslında, o da bizim şanssızlığımızdı ama adam çok yıpratıldı her gün instagramdan küfür, kıyamet.

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi beceremediler.
Ekranlara çıkıp diagne 15m€ falan demeseydi,10m falan da satılırdı. Araplar bile bunları kandırdı. :asd: Fazla geliri olmayan bir kulüp olsak batmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt