Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi öyle olsun. Ozanı neden habersiz sattı. Aldığı santraforun değerini neden düşürdü ?
Hadi oyle olsun degil, oyle oldu. Ikisini de istemedi. Aldigi santraforun degeri ne ki dusursun? En basta o kadar para verilmesi hataydi. Keske 3 ay sonra Vedat yana yakıla isteyecegi Vedat'i Ocak ayinda isteseydi veya Tetteh icin 7 milyona kadar ciktik diyecegine Haaland icin ortalagi ateşe verseydi.
Yanlis anmasilmasin, yonetim keske simdi gitse ama buradakilerin Terim'i aklama çabalarindan illallah ettim. Ortada bir ceset var ve yonetim, taraftar, Terim herkesin bıçak darbesi var. Yaşanilan süreçte başta yonetim herkesin payi var. Yönetime sinirliyim ama bu kadar gücü olan Terim'e de sinirliyim.

Ekranlara çıkıp diagne 15m€ falan demeseydi,10m falan da satılırdı. Araplar bile bunları kandırdı. :asd: Fazla geliri olmayan bir kulüp olsak batmıştık.
O dönem 6-7lik teklifler kesin gelmiştir ama satmamışızdır işte.

Belhanda da satılmadı keşke stılsaydı gerçi orada hocayı anlıyorum, forveti 4 ayda alamadılar, Belhanda gitse kimi, ne zamam alacağız moduna girdi muhtemelen.

Hadi oyle olsun degil, oyle oldu. Ikisini de istemedi. Aldigi santraforun degeri ne ki dusursun? En basta o kadar para verilmesi hataydi. Keske 3 ay sonra Vedat yana yakıla isteyecegi Vedat'i Ocak ayinda isteseydi veya Tetteh icin 7 milyona kadar ciktik diyecegine Haaland icin ortalagi ateşe verseydi.
Yanlis anmasilmasin, yonetim keske simdi gitse ama buradakilerin Terim'i aklama çabalarindan illallah ettim. Ortada bir ceset var ve yonetim, taraftar, Terim herkesin bıçak darbesi var. Yaşanilan süreçte başta yonetim herkesin payi var. Yönetime sinirliyim ama bu kadar gücü olan Terim'e de sinirliyim.
Valla Tetteh'e 7 verilse hatta 10 verilse daha iyidi

Yaşı genç olunca bir şekilde satılabilitesi de oluyor

Diagne, Çin ya da Araplara gitmediği sürece sözleşmeyi bizde bitirir, kimse almaz.

10 tane genç futbolcu istemişsin,1 tane alınmış ozornwafor.
Ozan kalsın demişsin,habersiz satmışsın.Transferin son günü tetteh yerine o parayı diagneye yatırmışsın,ekranlara çıkıp diagne 15m€ falan diyip kulüp aramışsın, değerini düşürmüşsün.
Hocaya banega sözü vermişsin,gidip fernandoyu satıp eli boş dönmüşsün.
Geçen istifa eden yöneticin çıkmış hocanın istediği oyuncuları alamadık, demiş.
Halen hocaya neden eleştirmeye çalışalım ?

Bu sezona kadar taktik yoktu diye eleştirebilirsin. Transfer konusunda eleştirmen hata.

Valla Tetteh'e 7 verilse hatta 10 verilse daha iyidi

Yaşı genç olunca bir şekilde satılabilitesi de oluyor

Diagne, Çin ya da Araplara gitmediği sürece sözleşmeyi bizde bitirir, kimse almaz.
Tehtehin eksik taraflari olsada en azindan erkek gibi oynuyor. Diagne kalibinin adami degil

O dönem 6-7lik teklifler kesin gelmiştir ama satmamışızdır işte.

Belhanda da satılmadı keşke stılsaydı gerçi orada hocayı anlıyorum, forveti 4 ayda alamadılar, Belhanda gitse kimi, ne zamam alacağız moduna girdi muhtemelen.
Sezon başı lindstrom haberleri vardı, yine konusunu getirdim :asd: Galiba onuda alamadılar.

Terim çıkıp açıklama yapmasa kimseyi almayacaklardı. Yönetimi köşeye sıkıştırdı. Onyekuru, Halil ya da gelecek transferlerin hiçbirini yapmazlardı.

Hocamız da biraz oyuncu çıkarsın, forma şansı versin. At hırsızı Sergen bile formayı veriyor.
Sergen disiplinli bi adam olsa baya basarili bi adam olur.Ama cani sikilinca bjkyi birakip kacacak.Tdligide Futbolculugu gibiydi kendine baksaydi çok iyi yerlerde opsbilirdi.

Irfan'a en fazla 7.5 verirler ama yabanci sınırı 16 iken fazla ki burada Irfan'i en cok isteyenlerden birisi bendim ve hala sözümün arkasinsayim, seyircili takimda iceride cok iş yapar

Biz yolunacak kaz değiliz. İrfancan'i istediğimiz herkes tarafından aşikar bir durum ve bu durumu Göksel Gümüşdağ denenen haysiyet yoksunu adam sonuna kadar kullanıyor. İstediği rakamı vermediğimiz takdirde yönetimin linç edileceği kanısından emin. Araya asbaşkanı sokup "fenere de gidebilir" demeçleri tamamen tok satıcı ayağına yatma planları. Eger bizim teklif ettiğimiz rakama olmuyorsa, kulüp İrfancan'dan vazgeçtiğimizi resmi olarak açıklasın ve bu konu kapansın. Bence biz elimizden geleni yapıyoruz bütün şerefsizlik diğer tarafta. Yönetime bu transfer olmadı diye saldırmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt