Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu eski yazdığını aratma bana Sami
Uefa/fifa'nın her kararı futbol kuluplerinin aleyhine anasını satayım
Herif kontratı kapar 3 yıl yatar sözleşmesini feshedemezssin bosman zımbırtısı yüzünden
18 yaşından küçüklere 3 seneden fazla uzatamazsın diye kural koyar sonra genç yetenek 18ine geldi mi arkasına bakmadan kaçar (ömer faruk, mustafa kapı, ali akman)

bir çözüm bulunması lazım artık böyle olmaz. Her kural futbolcu lehine olur mu yaw

Valla cok abes 1sey yazmamism defalarca okudum😂

18 yasindan kucuklere 5 yillik imzayalabilelim

Yatişa gecen topcularin sozlesmesini daha uygun sartlara feshedebilme hakkimiz olsun( 6-12 ay maasini vverip)

Insan haklarini nasil ihlal ettim yaw bunlari isteyerek😂

18 yas alti oyunculara bazi takimlar genelde 3+1 veya 2 lik sözlesme yapiyorlar diye biliyorum. Opsiyonu cektigin an, maaslarina iyi zam gelmeli, yoksa o opsiyon mahkeme önünde gecerli olmayabiliyormus bazi ülkelerin kanununu göre.

Barcelona daki Pedrinin sözlesmesi de öyle olmali.

Galatasaray Sözlük'ten -Adem Büyük Başlığı-:​
2019-2020 sezonunda galatasaray'da forma giydiği 1621 dakikada 11 gol atıp 1 asist yapan futbolcu. sezon başında forma bulamayacağını düşündüğü için ayrılmak istedi ve yeni malatyaspor'a transfer oldu. yeni malatyaspor'da süper ligde 15 maçta 8 gol atıp 3 asist yaptı. eminim ki falcao'nun üst üste sakatlıklarını gördükçe pişman olmuştur. zira galatasaray'da kalsa mutlaka süre alacaktı. üstelik galatasaray'da 4 milyon liraya oynuyordu. çok faydalı bir futbolcuydu. şimdi adem'i bedavaya gönderdiğimiz takımdan youssouf ndayishimiye'yi almaya çalışıyoruz. bize karşı her türlü pisliği yapan anadolu kulüplerine bu yaklaşımımız hoşuma gitmiyor. sen adama geçen sene 11 gol atmış adamını bedavaya gönderiyorsun, sonra pazarlık yaparken elinde kozun olmuyor.
Ne kadar haklı bir yaklaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt