Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan ayhan ve kenan karaman 10 numara 5 yıldız transfer olurlar

"Okan Buruk benim eski arkadaşım. Kendisiyle İrfan Can konusunu teknik olarak konuştum. Kendisi "Galatasaray'ın o mevkide İrfan Can kalitesine ihtiyacı var. Kafası transferde, kendini oyuna veremiyor" dedi."

Süleyman Rodop

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben demiştim bunlar her zaman taraftarı oyaliyor.Sezon sonuda yine salak salak topcu alirlar 1 2 tane.Vizyon yok futbol baglantilari yok bunlarin.

Luyi gidecekte bu adami alacak takimlar izlemiyormu bu kadar para verecegiz bu adam ne yapmis bakalim bu sene demeyeceklermi.
Bu seneki performansina gore gelip Luyiyi alan takim saglam risk alir.
Ha luyi iyi adam sakatlik vs derken bu hale geldi o ayri konu da..

Forvet kesin alinmali
Sağ açık kesin alinmali
6 numara kesin alinmali
Sağ bek kesin alinmali
Emre akbaba belhanda arda ilk 11 adamı değil .
Luyindama satış cagne satış yada kiralık
Sekidika kiralık
Ali yavuz kol kiralık
Fatih sener etobo falcao fesih
Kerem ozornafor yavaştan 11 e alistirilmali

Defansif orta saha ve sağ bek zaruri gözüküyor. Giden olmadıkça yeni forvet beklemiyorum. İrfan da sezon sonuna kalır. Hoca istemiyorum dedi ama kalan bütçeyle gerekirse kiralık topçularla yama yapılmalı. Bjk son gün yaptığı transferlerle zirveye oynuyor. Geleceği planlamak iyi güzel ama biraz da şartlara göre davranmak lazım.

Ben demiştim bunlar her zaman taraftarı oyaliyor.Sezon sonuda yine salak salak topcu alirlar 1 2 tane.Vizyon yok futbol baglantilari yok bunlarin.

Önümüzdeki transfer döneminde bu çapsızlar yapmayacak transferi, o kesin. Önemli olan bu transfer döneminde üzerimize uzun yıllar yük olacak, yüksek maliyetli, satışı mümkün olmayan çöpleri getirmemeleri.

Arkadaşlar asporun ve trtsporun yaptığını gördünüz mü adamlar Galatasaray'ın Mac analizini vereceğine mesutun antremanini verdi yaklaşık 20 dakika Galatasaray taraftarı olarak tepkimizi koyalım turkuaz ve TRT ye

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alman mesutu battal gazi yaptı havuz medyası. meğer ne iyi yalamış herif, siyaset kanadından bukadar sevildiğini bilmiyordum

Ne sag beki ya 17 tane gol yemisiz sag bek ne katacak oyuna dani alves olsa ne yazar ortada topa vuracak forvet yok sag bek alip topu gol mu atacak ne garip taraftar profilimiz var santrafor yokken sag bek istiyor

Santrafor ve 6 numara alinirsa sag beke sonra bakarim olsada olur olmasada ara transferde mariano gibi adammi bulacagiz linnes iyi kotu idare ediyorr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt