Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bunak Rudolf!

Yine palavraya başlamış.

Rıdvan mesut çok büyük paralara gelmedi acuncuğumunda destekleri oldu diyor. Tanıdığım Galatasaray taraftarlarına Acun u unfollow ettiriyorum 3 kişiye yaptım renkdaşlardan aynı hassasiyeti bekliyorum.

Kibirleri paçalarından akıyor yine. Tanrı bunların kafasına vurdukça daha da kibirleniyorlar, akıllanmıyorlar da. :) 2023'e kadar alabildikleri kadar şampiyonluk alsınlar. Sonrasında bir Rus ya da Arap'a satılmaktan başka çareleri kalmayacak bence. Ali Koç'da parasını hibe falan etmez, etmiyor da zaten. Lider kült olsun da tapınalım kulübü oldukları sürece Ümit Davala'nın da zamanında dediği gibi "Fener'den cacık olmaz". Olmadı da zaten o gün bu gündür.

Acun 1 sezon Survivor'da Mesut'u koştursa koyduğu parayı çıkartır. Yılbaşında da verir eline mikrofonu. :D Beğenmediğimiz Arda'nın kariyeri bu şimdilerde Abdulhamit'i savunan gönüllü Alman Milli Takım oyuncusundan daha iyi zaten. Her zamanki kibirli halleri. Ne zaman böyle olsalar bir tokat geliyor. O yüzden ben takmıyorum hiç bu şikeci takımı.

jörgensen ilk 11de

Arkadaşlar asporun ve trtsporun yaptığını gördünüz mü adamlar Galatasaray'ın Mac analizini vereceğine mesutun antremanini verdi yaklaşık 20 dakika Galatasaray taraftarı olarak tepkimizi koyalım turkuaz ve TRT ye

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zaman önce tv de spor programı izlemeyi bıraktım en iyi tepki izlememek sosyal medya da böyle onlarıda ciddiye almıyorum kafa rahat 🙂👍

Rıdvan da dediğine göre gerçekten başak 10 ve emre kılınç istemiş ha. Ulan hala görüşme yapmanız bile rezillik. Salin gitsin ya irfanı. Yine kaz yolma derdindeler.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener Mesut Özil’i almış.
Galatasaray-Malatya maçında Galatasaray gol attığı sıralarda açıklamışlar.
Bu eleman futbolu bırakmamış mıydı?
Ne ara futbola döndü?

Yusuf kaç atak kesti, kaç top kaptı sayamadım. Bayağı iyi oynadı. 6 numaradan ne bekleniyor? Etebodan çok daha iyi oyuncu ve 2 milyon gibi bedele biterse zarar etmeyiz . Yıllık ücreti de düşük olur. Irfandan acilen vazgecilmeli.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Esgkb4-XMAABIJb

10+ emre komik 6+ luyindama daha komik. Bu istekler doğruysa bırakın ya başka oyuncu mu yok.

malatyanin yusufu icin yaygara koparmaya gerek yok. sag bek alinmasi totalde daha fazla etki eder. sag bek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt