Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Feyyaza bak ya nsakalanın halilin bileğe bastığı pozisyona sanki bi basma var gibi diyo
))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haberler doğrumudur arkadaşlar
Biz de finansal olarak uygun olduğundan senle ilgileniyoruz zatenNicolai Jørgensen gol attığı maç sonrası yaptığı açıklamada "Burası benim ikinci evim ama finansal olarak kulübüme yardım etmek için elimden geleni yaparım." dedi. (ESPN NL)
Mohamed'in maçını buldum. İzleyebilen bordo bereli arkadaşlara duyurulur. Ben izleyemedim, oyun çok kötü
O kol gibi paralar zaten diagne de falcao da girdi bize21-22 de sattığın kadar al yok sadece kol gibi paralar harcarsan gel bakalım var
Abounin bizde sakatlanmasi tutardijosef veya Abou'yu biz deneseydik şu an güle oynaya liderlik ... yönetim illa davilla'nın oyuncusunu alacak
1.2Transfer dönemi ne zaman bitiyordu?
Diagne nin parası Ozandan gelmiştiO kol gibi paralar zaten diagne de falcao da girdi bize
Uefa ile anlaşmamız 2022 de bitiyormuş geçende araştırmıştım
Abdulbaki mi?Kim o yav ben uzak kaldım haberlerden..Bu Bereket denen herif troll gibi
Abdülbaki'den haber bekliyoruz
Bu Bereket denen herif troll gibi
Abdülbaki'den haber bekliyoruz
Abdülbaki ablamızı nasıl tanımazsınAbdulbaki mi?Kim o yav ben uzak kaldım haberlerden..