Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
Ozorndan topcu mopcu olmaz dostumNeden ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozorndan topcu mopcu olmaz dostumNeden ?
Eyvallah sağolasın reis 1. Alternatif o değildi aslinda Lask Linz den Peter Michorl istendi olmayınca Zulj de karar kılındı o da çok şükür iyi çıktıŞu zulj bizde olsa irfan mirfan aramazdık valla iyi bi takımda daha çok iş yapar![]()
Neyi güvenilir dostum. Arap başını ortalama 4-5 saattir giriyormuş haberleri. Twitter'da 1 saat önce gündem oldu onu görüp paylaşıma başladılar.
Diyagonal Haber
@DiyagonalHaber
·
33d
İki gün önce Mohamed transferinin olumsuz olarak sonuçlanmadığını ve Galatasaray’ın yeni teklif yapacağını belirtmiştik.Bu doğrultuda; Galatasaray kiralama ücretini arttırdı ve anlaşmaya bir adım daha yaklaştı. Zamalek yönetimi yapılan son teklife sıcak bakıyor.
Halil'i isim olarak ilk yazan bunlardı bence gayet güvenilirler.
Yıkıldım.Ozorndan topcu mopcu olmaz dostum
Basaksehir'in Ömer Ali Sahiner'i istedigi yaziliyor. Göksel Gümüdag kulüp hedeflerini ve vizyonunu Kasimpasa modeli olarak güncelleyecek gibi. IBFK artik sampiyon olarak misyonunu tamamlamis bir kulüp. Okan Buruk bile mutsuz. Irfan Can'i satmiyorlarsa kalsin. Nasilsa ellerinde patlar.
Hasan Ali, Deniz Türüc ve Mehmet Topal'i ilk 11 oynatan takim en fazla orta siralara oynar. Fenerbahce bunlari oynatarak 6-7. siralarda gezdi durdu. O da formasindan dolayi. Basaksehir'in formasi bu ligde gözü kapali 6-7. olmaya yetmiyor demekki. Büyük takim degilsiniz, proje tamamlandiginda göre fesih islemleri baslayabilir.
Bunlarin ücü gelse uzun zaman transfer gerekmez.Kaan Ayhan
İrfan Can Kahveci
Mostafa Mohammed
bu 3lü gelsin, Kaan hem stoper hem sağ bek hem de ön liberoya alternatif olur
Halil'i ben de ilk bunlar yazdı diye hatırlıyorumNeyi güvenilir dostum. Arap başını ortalama 4-5 saattir giriyormuş haberleri. Twitter'da 1 saat önce gündem oldu onu görüp paylaşıma başladılar.![]()
Eyvallah sağolasın reis 1. Alternatif o değildi aslinda Lask Linz den Peter Michorl istendi olmayınca Zulj de karar kılındı o da çok şükür iyi çıktı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar olsun 1 ay apoyu profil yaparımkaan irfan mostafa jorgensen bitecek bence
Aa biliyorum o adamı lask maçı izlerken dikkatimi çekmişti gol atmıştı o maçta klas adamEyvallah sağolasın reis 1. Alternatif o değildi aslinda Lask Linz den Peter Michorl istendi olmayınca Zulj de karar kılındı o da çok şükür iyi çıktı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HAHAHALa Mustafa için soru soralım diye Mısırlı bi kezbana yazdım ss atmış profiline Türkler bana yürüyor diye hey Allahım ya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
utanmıyor musun?La Mustafa için soru soralım diye Mısırlı bi kezbana yazdım ss atmış profiline Türkler bana yürüyor diye hey Allahım ya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
imkansız hepsikaan irfan mostafa jorgensen bitecek bence