Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ntv'nin haberinde hala 10 milyonlar konuşuluyor
Biz 6m+oyuncu vermişiz güya

Çok ısrar ettim o transfer için Zulj benim önerim değildi Kadir abi var onun önerisiydi keşke Galatasarayim alsa İrfana dünya paralar gomeceklerine aynı yastalar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav hala akıllanmadı hiçbir büyük kulüp. Anadolu kulüpleri çok daha akıllı yönetiliyor. Avusturya civarında tonla böyle adamlar var hala irfan mirfan için luyi+ 6 lar verdiğimiz konuşuluyor. Yazık ya harbi michorl gelse irfanın yaptığı yapacağı işin aynısını 1/4 maliyete yapar

şimdi irfanı biliyoruz tanıyoruz 7-8 eder diyoruz şampiyonlar ligi oynamış da bu mustafa eder mi bu paraları?

Yav hala akıllanmadı hiçbir büyük kulüp. Anadolu kulüpleri çok daha akıllı yönetiliyor. Avusturya civarında tonla böyle adamlar var hala irfan mirfan için luyi+ 6 lar verdiğimiz konuşuluyor. Yazık ya harbi michorl gelse irfanın yaptığı yapacağı işin aynısını 1/4 maliyete yapar
En büyük yeteneği sert kestiği kenar ortaları ve doğrudan kaleye vurduğu serbest vuruşlar bizim takımın direk eksiği olan şey

Diagneye gömdüğümüz yetmedi akıllanmadık şimdi irfana yapıştırıyoruz parayı öyle mi?

Allah parayla beraber akıllı yönetici de nasip etsin

GS TV yorumcularından Erkan Engin; İrfan Can transferinin, B.Şehir’in Çarşamba günü kupada oynanacağı Trabzonspor maçı sonrası büyük ihtimalle açıklanacağını iddia etti. Ayrıca stad ismi için konuşulan Xiaomi haberlerini de doğruladı.

🖇️ Galatasaray Haber 1905 - YouTube

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyi + 6ya bitecek gibi bu iş ama inş bitmez. Ben luyindamanın bu kadar itibarsızlaştırılmasından rahatsızım. Tamam adam formsuz belli ki güçsüz de başladı ama bu adam oynaya oynaya form tutar, nitekim geçen hafta itin bi tarsfına sokulduğu maçta hataya kadar 16 uzaklaştırma yapmıştı takımın geri kalanı neredeydi???

Mohamed'in maçını buldum. İzleyebilen bordo bereli arkadaşlara duyurulur. Ben izleyemedim, oyun çok kötü

Bu zamalek takimi ne kadar les koca ilk yari yari sahayi gecemediler ikinci yari biraz hucum etmek istediler atlaya atlaya top zameleke gecince izlemeye calistim ama degerlendirme imkansiz top sisirmekten baska hucum organizasyonu yok adamlarin yavas degil en azindan o belli havaya muthis cikiyor baskada yorum yapilmaz misir liginde izleyip nasil kanaat getirmisler bravo valla

Luyi + 6ya bitecek gibi bu iş ama inş bitmez. Ben luyindamanın bu kadar itibarsızlaştırılmasından rahatsızım. Tamam adam formsuz belli ki güçsüz de başladı ama bu adam oynaya oynaya form tutar, nitekim geçen hafta itin bi tarsfına sokulduğu maçta hataya kadar 16 uzaklaştırma yapmıştı takımın geri kalanı neredeydi???
İrfan çok iyi oyuncu ama takımda para edecek bir kaç adamdan birini hiç edip üstüne de bir dünya para vermeye değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt