Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.490
- 11.996
- 1.418
Son teklifi verip cekilin gitsin ben cok istesemde sokarim basaksehirina ite kopege agiz egmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Salimmanav :''Galatasaray, salı veya çarşamba günü Diagne'yi satabilir!''İnandımFLAŞ
🗣 Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan:
"İrfan Can'ı yurt dışından da isteyen kulüpler var. Onlara sezon sonu demiştik ama devre arasında satıyorsanız diye devreye girmek istediler."
(TV100)
Satın la varsaFLAŞ
"İrfan Can'ı yurt dışından da isteyen kulüpler var. Onlara sezon sonu demiştik ama devre arasında satıyorsanız diye devreye girmek istediler."
(TV100)
kolptanFLAŞ
(TV100)
Ulan mesut ismini cok duydum. Birde bu mesut cikti. Insanin mesut olasi gelmiyorİnandım
Bunlar fiyat yükseltmeye yönelik reklam kokan hareketler yalan dolanFLAŞ
Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan:
(TV100)
Yalancıyı .....FLAŞ
(TV100)
Mesutlarin hepsi kolpaci ve sahtekar demek ki renkdaş.Ulan mesut ismini cok duydum. Birde bu mesut cikti. Insanin mesut olasi gelmiyor
Akbabayı ülkeden out yapsakCagne OUT Mohamed IN
Etebo OUT Yusuf IN
Akbaba OUT İrfan Can IN
Şener OUT Krafth IN