Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfanı çok sağlam çakacaklar bize kendinizi luyi+6ya hazırlayın bir de %20+%30 pay veririz. Kulübğn geleceği bi oyuncuya bağlanacak. 4-5 senelik stat sponsorluğu parası resmen buna gidecek
Bu teklifler yalan İrfan transferi olursa Sabah'ın bir haberi vardı o tarz olur %50'sini alırsın bir paraya ve 3 yıl içinde satamadığın her yıl içinde bonservisinin kalan kısmından bir parçasını alırsın bu tarz olur olursa. Emre Kılınç, Luyindama falan verilmez.

İrfan konusunda çok duygusal düşünüyorsunuz daha öncede söyledim gökselin irfandan başka para kazanabileceği topçu yok göksel bizden muslerayı istese sırf Galatasaraylı olduğu için kolaylık sağlarmıydınız

benim anlamadığım ffp kapsamında şuan verebileceğimiz bonservis bedeli max. 1 mil euro değil mi? kaldı ki bununda yarısını muhtemelen onyekuru ve halilin kiralama bedellerine verdik.
Ee irfan için konuşulan hadi en aşağı 5 milyon, mohamed için 1.5 yıl kiralama için en az 1 milyon desek, biz gerçekten 6 milyon euroluk topçu satabilecek miyiz? luyindama + diagnenin toplamına şuan 5 milyon verecek keriz olduğunu sanmıyorum..

Transfer sezonuna orta saha için sadece irfan ismi ile mi girilmiş başka alternatif yok mu listede adamlar senin verdiğin fiyata vermiyorsa anlaşamadık de sonra hemen ilk alternatifi açıkla mal gibi kalsınlar irfanla oturup fincan fincan kahve içsinler düşmeme yarışında

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muhammedi alinda gerisi olmasada raziyim santrafor en onemlisi cocuk genc hizli gomisin genci gibi birsey cok onemli transfer sokarim irfanina taraftar olarak artik twitterden irfan transferine tepki vermeliyiz

Hadi kardesim mohamed ve yousufu aciklayin

Emre Kaplan'ın haberi iyi güzel de bundan yönetimin haberi var mi?

Mostafa Mohammed ile 1,5 yilligina kiralamişiz, satin alma opsiyonu..ASpor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt