Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Feghouli nin sakatlığı ile ilgili bir açıklama yapıldı mi ? İnsallah ciddi bir durum yoktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle bişey yok onu unutBu çocuk şimdi bize gelirse 4 maç cezasını bizim ligde mi çekecek? Başakşehir, Fenerbahçe maçlarını kaçıracak mı?

Fatih Hoca yarın belli olur dediFeghouli nin sakatlığı ile ilgili bir açıklama yapıldı mi ? İnsallah ciddi bir durum yoktur
Doğruysa hayatım yalan
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Teşekkürler RenktaşFatih Hoca yarın belli olur dedi
Hayır zaten lig de ceza almadı onların Şampiyonlar Ligi'nde aldiBu çocuk şimdi bize gelirse 4 maç cezasını bizim ligde mi çekecek? Başakşehir, Fenerbahçe maçlarını kaçıracak mı?
Bu çocuk şimdi bize gelirse 4 maç cezasını bizim ligde mi çekecek? Başakşehir, Fenerbahçe maçlarını kaçıracak mı?
Güzel, sevindim. CAF'ta aldığını bilmiyordum. TeşekkürlerHayır zaten lig de ceza almadı onların Şampiyonlar Ligi'nde aldi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yellow Red Wall
@yellowredwall
·
2d
#YRW
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamalek'i yöneten geçici komite prensip olarak Mostafa'nın mevcut transfer döneminde G.Saray'a kiralık vermeyi kabul etti. G.Saray Mohamed'i 1.5 sezon kiralama bedeli 1.5m $ teklif etti, ancak komite 2M $ karşılığında transfere izin verdi.
4-5 milyon dolarda satın alma vardır.