Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.685
- 109.512
- 4.878
Amin hocam inşallah ama tam olarak ne diyor?
Galatasarayla anlastigini aciklamis bir zamalek yoneticisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de sağbek isterimön libero da al el atmışken
hocanın luyindamayi verelim yada kullanılsın diye bir demeci mi oldu bilmediğimiz? Bence bırak hocayı bizim kerizler bile vermez kıyı artı 6 milyona . Bence bunlar bizim taraftarı birbine düşürme cabalariLyundamayı aldıran Fatih hoca 8 milyon verilmiş yok eden Fatih hoca nasıl olacak bu iş madem form tutsun diye Emre akbaba atmıyor o zaman bu adamı da oynatacak form tutturacak bu kadar para verilen adamı bu kadar değersiz yapmaya gerek yok lyundama belki ilerde 15 20 edecek potansiyel var irfanın 10 dan fazlası yok Avrupa’ya
Bitmiş bu iş
Yalanmış her şeyAmin hocam inşallah ama tam olarak ne diyor?
Luyindama iki hata yaptı diye adamı bi kadro dışı bırakmadığımız kaldı.Bu adamın çapraz bağları koptu.Bağları kopmadan önce oynadığı oyun verdiği performans ortadayken kulüp bul filan deyip ölü fiyata niye elden çıkarmaya çalışıyoruz?
Osman Çevik ağabey yalanmış diyor. Sende bir sıkıntı olmasın? Arapça bilgini gözden geçir!!Galatasarayla anlastigini aciklamis bir zamalek yoneticisi
Bir şeylerin b.ka sarmaya başladığı günÇok çok çok kötü bir şeye denk geldim.. gelene mi üzüleyim orada bekleyenlere mi..
Adam hatim etti bu akşam yav öyle demeOsman Çevik ağabey yalanmış diyor. Sende bir sıkıntı olmasın? Arapça bilgini gözden geçir!!
visca için ts'den 9 milyon euro istemişlerAcaba bu dönem Luyindama +6 milyon visca artı irfan için olabilir mi. Böyle ise sizce makul mu. Luyi yo 8 saysak Total 14 milyon eder ki 9 irfana 5 te viscaya olabilir gibi
Galasevgisi niye teklif yaptik dedi ozm
Resmi teklif almadık diyo görüşülmüş yani görüşmede ki şartlarla ilgili resmi olan evrak henüz tebliğ edilmemiş demek ki sorun yok yani
Galasevgisi niye teklif yaptik dedi ozm
Adamlar göndermek istese de topçularını değersizleştirmiyorvisca için ts'den 9 milyon euro istemişler
Bunlar Tl ile Yuroyu karıştırıyor olmasınvisca için ts'den 9 milyon euro istemişler