Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasa da birçok sağ kanat var kiralanabilecek ;

Xherdan Shaqiri , Mohamed Salah , Gervinho vb. birini opsiyonlu kiralayıp , cüzzi bonservislerle Van der Wiel ve Zambrano'yu kadroya katıp ;

Elde kalan bütün bütçeyi , çöplerden kalan yıllık maaş bütçesi de dahil olmak üzere forvete basmamız gerekirken ,

Bizim Hamza bey çıkıyor , takım istediğimiz seviyede diyor , buyur buradan yak !

Store tasarımcı ekibini komple yenilemesi gerekir. Günlük hayatta kullanabilecek elit tasarımlar ile sürekli para basan bir şirket olur. Arkasında ki güç büyük bir güç bunu kullanmayı bilmek gerekir

Onur Adıbelli resimleri göndersene özelden :D

Dün Poldi çok iyi oynayınca hemen kavga haberleri çıkmış
Ulan nevzat denen satılmış okul çocuğu senin eşini gözünün önünde cima edeyim

Burak ve Podolski idmanda kapıştı!

Galatasaray'ın bugünkü idmanında Burak ve Podolski kapıştı.

Nevzat Dindar / Skorer
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Velden kasabasında sürdüren Galatasaray'ın bugünkü idmanında gerilim dolu anlar yaşandı.

Çift kale maçta iki golcü Burak Yılmaz ve Lukas Podolski kapıştı. Burak'ın kendisine pas vermemesine sinirlenen yeni transfer Podolski, milli futbolcuya sert tepki gösterdi.
İdmanın ardından Burak Yılmaz, Alman yıldızın yanına gidip konuşma çabası gösterirken; Podolski, bu isteğe karşılık vermedi ve Burak'ı tersledi.

YORUM:kesin normal neden vermedin etmedin olayını büyüttü basın hesapta bu nevzat angutu GALATASARAYlı değil mi para için bitaraflarını verir şerefsiz ayar oldum ya

Bi temiz dövseymiş keşke.
Burak ve selçuk efendilerin çiftliği oldu iyiden iyiye kulüp.

bu burak ve selcuk defolsun gitsin, kendileri klubun sahibi sannediyorlar..

Kıskanç kendi ve kankilerinin haricinde attığımız gollere sevinmeyen taklitçi top kontrolü sıfıra yakın hamzanın denge kelimesinin tam karşıtı olan dengesiz milletin parasında gözü olan mozambik ikinci lig seviyesinde futbolcu olan baba filmlerini izleyip triplere giren çeteci kavramını sorgulatan insanımsı bir yaratık

Nevzat satılık kalemdir beyler. Ciddiye almayın. Parayı basmış almış biri. Zaten bi haberi okumadan önce yazana bakarım. Nevzat yazmışsa okumadan geçerim.

CKlr8kTWUAAm9ni.jpg

Güzel lansman olmuş:oley:

Burak için bende oluşan olumsuz düşünceler Selçuk için yok. Tamam oyunculuğuna laf edebiliriz ama Selçuk karakterli bir topçumuz zamanında hatalar yapmış olsada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetim şampiyon olunduktan hemen sonra çıkarsaydı formaları, yok satardı.. Fakat şu anda taraftar gergin takımın eksikleri yüzünden, kimse de forma heyecanı yok :(

Can Başkan'a soru soruldu mu :D İbra sorulmuştur kesin yine :D

Bilmiyorum gercekten, izlemedim hic. Sorulsa bile adam ehehehe diyip gecistirir Allahin capsizi.

Ben bunlardan transfer falan beklemiyorum zaten. Yeter ki Sneijder ile uzatsinlar. Kac defa dedim burada adamlar Sabriye gelince 5 dakikada anlasir ama Sneijderin kontrat uzatma zamani gelince cingene pazarliginin nirvanasina ulasirlar diye. 300-500 bin euronun hesabini yapar bu yerli sevici herifler. Allahin yabani man kafali belalari. Gina geldi artik ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt