Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bunu paylaşacaktım.

Hayır anlamadığım hadi sallıyorlar. Hadi herkesi kandırıyorlar. Hadi hepsi yalan.

İyi de peki neden yönetim susuyor. Oraya susmak için mi geldiler.

Baştan gazı verdiler. İcraatler söyleme uymadı.

Başkan başka konuştu hoca başka.

Sonra devreye Tanman girdi. O zaten iyice ortalığı karıştırdı.

Sonra "Transferi kapattık" haberi patladı. Ama yalanlanmadı.

Ve Tanman'ın istifası...

İbra-Robben haberleri çıktı. Yine yalanlanmadı.

Hadi tamam "Biz medyada çıkan her haberi yalanlamak zorundamıyız" modunda gidiyorlar.

Ama hatırlatmak lazım; Ne otel ne de şirket yönetiyorlar. Başına geçtikleri 25 milyon taraftarı olan bir spor kulübü.

İyi de şirket bile böyle yönetilmez. Çünki şirketin hissedarları o şirketten haber bekler. Gelişmeleri takip etmek ister.

Böyle susmakla nereye kadar.

Şuan Galatasaray adına bir Allah'ın kulu transfer görüşmesi yapmıyordur kimseyle, sizde gidip İbra pazarlıklarına, Robben'in pazar günü gelmelerine filan inanıyorsunuz!

Takım 2.lig Kırmızı grup kulüpleri gibi yönetiliyor, kimin ne halt yediği belli değil, mahvediyorlar herşeyi.

Doğru ama neden bu Galatasaray'da hep kulüp menfaatlerini en az gözeten, en projesiz adamlar aday oldukları süreçlerde seçimi kazanıyorlar. Geçmişte de hep böyle oldu, kaos Galatasaray'ın göbek adı haline getirildi, resmen.

şu anda müthiş bir bilgi kirliliği var her kafadan bir ses çıkıyor taraftar olarak bizimde beynimiz sulandı !! mantıklı düşündüğümde rakibin özellikle forvet hattını hayvan gibi yapmışken karga bile kargalığına bakmadan sağ bek stoper q7 almışken ve gomezi bitirmeye çalışıyorsa sen Galatasaray olarak bunlara tokadı vurman lazım !! her ne kadar arada bende kısa devre yapıp sövsemde isyan etsemde ne flamini ne Lopez ne de niasse çöplerinin geleceğini sanmıyorum mantıklı düşündüğümde !! kesin iyi oyuncular gelecek melo da bir şekilde takımda kalacak !!!

Rüya mod on

--------ibrahimovic-------
Podolski-sneijder-robben

Burak çine

rüya mod off

şu kadro her takıma gol atar.

Ya başlıcam artık böyle ise ya o kadar şampiyon oluyoz kupa aliyoz kombine forma nere gidiyo bu paralar ya sanki adam akıllı transfer mi yaptık hep borç hep borç kendimi bildim bileli gs borç içinde batcak geçelim artik bu ayakları lütfen

Bir tehlikeye dikkat çekmek isterim. Ibra ve Robben gibi isimlere saplanarak takımın daha rasyonel inşasını, yani büyük resm unutuyoruz. Transferde takımı gençleştirmeye dönük, doğru mevkilere hem kalite hem yaş bakımından mantıklı isimleri almayı unutuyoruz.

yönetim takti ibra ve robben gibi adamlara, haftalarca bunlarin pesinde düs sonra gervinho gibi adamlari elden kacir, bu starlar olmayinca sonra kimi alacaklar belli degil

Bir tehlikeye dikkat çekmek isterim. Ibra ve Robben gibi isimlere saplanarak takımın daha rasyonel inşasını, yani büyük resm unutuyoruz. Transferde takımı gençleştirmeye dönük, doğru mevkilere hem kalite hem yaş bakımından mantıklı isimleri almayı unutuyoruz.

Aman aman biz genç oyuncu almayalım. En genç 25-26 yaşında artık olmuş diyebileceğimiz adamlara bakalım, aldığımız adamı zaten geliştiremiyoruz, bu adamların alacağı genç oyuncu JPK olur zaten...

ffp sıkıntısı kalkmadan gençleştirme hamleleri yapmak çok zor melo+telles gitsin flamini+nagatamo+gervinho gelsin 0 zar karla kapatırız

Aman aman biz genç oyuncu almayalım. En genç 25-26 yaşında artık olmuş diyebileceğimiz adamlara bakalım, aldığımız adamı zaten geliştiremiyoruz, bu adamların alacağı genç oyuncu JPK olur zaten...

Genç derken 19 yaş demiyorum. Bana göre Türk takımları iiçin ideal transferin yaş aralığı 22-28. Yani Telles ile Sneijder gibi olmalı.

Genç derken 19 yaş demiyorum. Bana göre Türk takımları iiçin ideal transferin yaş aralığı 22-28. Yani Telles ile Sneijder gibi olmalı.

Katılmamak elde değil size. Ama bunu görecek yönetim, T.D nerde. :)

Zaten kadro 2-3 senede bi bozuluyor o yüzden TR'de geleceğe yatırım lafı tamamen yalan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt