Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
welkomRobben ‏@_mrsrkn 4 dk.4 dakika önce
Bomba Haberi Ibrahimovic Icin Dedim! Robben Zaten Galatasarayda ?????? Ibrahimovic Ile Anlasildi Ama PSG'le Birkac Pürüz Var Suan Insallah Olacak

karı yine tweet attı

Fbnin finansal durumu bizden kat kat daha kötü. 700 milyon dolar civari konsolide borclari oldugu söyleniyordu. Gecen yil Diegonun parasini bile ödeyemediler. Bu yil Ülkerden gelen 90 milyon dolarla takimi FFP cezasi öncesi takimi yenilediler.

Bomba Haberi Ibrahimovic Icin Dedim! Robben Zaten Galatasarayda ������ Ibrahimovic Ile Anlasildi Ama PSG'le Birkac Pürüz Var Suan Insallah Olacak

karı yine tweet attı

ya inanmayin suna bizimle maytap geciyor oldu robben aldik birde ibrahimovic böyle birsey olsa hic kimse bu transferi saklayamaz hemen medyaya düser,fenerlide olabilir bizimle dalga gecmek icin.

Bomba Haberi Ibrahimovic Icin Dedim! Robben Zaten Galatasarayda ������ Ibrahimovic Ile Anlasildi Ama PSG'le Birkac Pürüz Var Suan Insallah Olacak

karı yine tweet attı

ya su işe bak ya insanlarla alay ediyorlar ulan ana avrat çok pis küfür yiyecekler bu tweetleri atanlar

hadi kendilerini düşünmüyorlar analarını babalarını ailelerini de düşünmüyorlar alacakları bedduaları

la bu kız zaten amsterdamdaymıs :D içiyo içiyo kafayı buluyor yazıyor :D hiç bi dedigine inanmamak lazım halüsinasyon görüyodur yazıyodr :)

Robben gelsin buradan 10 kişiye midye ve buz gibi bira ısmarlıycam haydi bakalım ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ertem Şener: "Fenerbahçe istediği kadar yalanlasın. Aziz Yıldırım´ın en çok istediği futbolcu. Shakhtar turu geçilirse Robben İstanbul´da"

Erteeem Erteem:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt