Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki gelmez inanmayın falan da demiştin daha sonra bu konuda,öyle hatırlıyorum da yanlışsam kusura bakma. :D

Haa. Onlar genel düşünceler kanka. Ben sanada bir şeyler olacak sanki dedim hatırlıyorsundur? Bazen böyle umutlanıyorum arada sonra aklıma bizim umut geliyor, Hamza geliyor. Bütün isteğim gidiyor :D

tarafsız yayın yapılana kadar Galatasaray tesislerine yayın organları alınmamalı tüm basın açıklamaları gs tv üzerinden yapılmalı poldi melo ve şino ya takmış durumda kuş medyası ders vermek gerekiyor !!

On taraf sishane Muslera ve Melo haric arka taraf memishane!.

Semih sabri telles selcuk un oldugu takimdan cacik olmaz. Bu oyuncular varken Ibra ve Robben duslemek kicinda don ve pantolon yokken Gucci ayakkabi sahibi olmayi hayal etmeye benziyor.

Katılıyorum maalesef bu işler 3 yersem 4 atarımla olmuyor.Her maç atamazsın 3-4,1-0 kazanmak zorunda kaldığın maçlar da olacak.

Günaydın renktaşlar hayirli sabahlar

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe ön eleme maçlarını tamamlamadan hiçbir şey açıklanmaz. 12M Euro'ya ortak çıkmazsa Galatasaray bahsedilen 2 oyuncudan birini alacak sanki. Büyük iht İbraam gelecek gibi duruyor. Forma tanıtımına da katılmadı.

12 Şl, 10'a yakın da Tellesden gelecek sanki. + Sponsorlar.
Sende unutlandın yani? Ben ihtimal vermiyorum, bakalım, çok tuhaf bir durumda şuan kulüp.

CKvJzDNVAAAKXnT.jpg

ulan su İbram yada Robben'den biri gelsin şu fenerlilerin havasını bir söndürsek

adamlar işyerinde burunları havada kahkaha atıp duruyorlar yok fakirlikten ağzınız kokuyor batıyorsunuz diye

tam zamanıı işte transfer etsek
Ya bırak 28 inde söner balonları

Sony Xperia

Zlatan Robben diye diye 35 gün geçecek herhalde

Ondan sonra Cemaili Pandev gibi panik transferlerle transfer dönemini bitirecez

Oguz Altay, Evren Goz felan hic birsey yazmiyor... Keza Tek Ihtimalli...

Derin bir sessizlik var. Ibra & Robben haberleri artti twitterda. Yonetimde yalanlamiyor... Cuneytte gitti

Valla birseyler olabilir. Hayirlisi.
Oguz altay da evren göz de yalanladilar

t★p★t★p★

her şey bir sponsora bakar ben hala ümitsiz değilim yıldız konusunda !! sabırla hayal kurmaya devam edeceğim

Umarım gerçekten ibra veya robben için çabalıyorlardır. eğer olmazsa çok fena tepki gösteririz

Galatasaray 'da forvet hattına sürpriz bir isim geliyor. Ukrayna basınına konuşan Dnipro forveti Nikola Kalinic, Galatasaray ile görüşmelere başladıklarını açıkladı.

Kariyerinde daha önce Hajduk Split ve Blackburn Rovers formaları da giyen, 2011 yılından bu yana ise Dnipro'da top koşturan Hırvat golcü Kalinic, Ukrayna'da yaptığı açıklamada, " Galatasaray'a transfer oldum demek için çok erken. Görüşmeler henüz yeni başladı " ifadelerini kullandı.

Kalinic ayrıca, " Bu konuda aceleci değilim. Dnipro ile sözleşmem var. Menajerim gerekli görüşmeleri yapar benim konuşmam doğru olmaz. Bir bilgim yok. " diyerek sözlerini noktaladı.

Görüşmenin detayları hakkında bilgi vermeyen Kalinic için sarı kırmızılı yöneticilerin oyuncunun menajeri ve Ukrayna ekibi yöneticileri ile masaya oturulduğu belirtildi.

1,87 boyundaki, 27 yaşındaki forvet geçen sezon toplamda 47 maça çıkıp 19 gol atma başarısı göstermişti.

Yorumlarınızı alalım ??

Ya ben dnipronun bir kac macini seyrettim. Adam bazen iyi gercekten. Sevilla karsisinda final macina da iyi basladi. Fiziksel olarak rakip savunmalari yipratan guclu biri. Sevilla ya kafa golunu atti. Atana kadar yipratti adamlari cok ama sonra oyundan dustu ve alindi kenara. Blackburnde is yapmadi. Ama buraktan iyidir.

robben ibra gelicek gibi gözüküyor ya da iksinden biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt