Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abiler kalinic gervinho melonun yerine adam alinda iyi transferler diyeniliriz bence

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-3-3 oynasak bu sekilde cokmu kotu olur

Muslera
Sabri chedjou semih telles
Melo selcuk
Sneijder
Gervinho burak podolski
(Kalinc)

Melo gidrrse oraya biri alinit ve sag bekedr saglam biir alinda nasil olur sizcr veya nagatomo varsayarsak

Fener 14 yabanci hakkinida kullanacak ve bu yabancilar icin ekstra para odeniyordu tff ye bu parada indirime gidecekmis tff. Ulan fener icin herseyi yapiyolar yine biz sampiyon oluyoruz yine biz .d bayiliyorum bu duruma

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Melo selcuk
Sneijder
Gervinho burak podolski
(Kalinc)

Melo gidrrse oraya biri alinit ve sag bekedr saglam biir alinda nasil olur sizcr veya nagatomo varsayarsak

4-3-3 ü wes ile oynamak istiyorsan yaya toure gibi bir adama sahip olan gerek bizim 4-3-3 oynamamız imkansız benim düşüncem tabiki...

2 transfer yapacağız Melo giderse 3
O yüzden ne Gervinho gelir ne Rafael gerçekçi olalım..

ne başkan ne yönetimden bir açıklama bir umut kırıntısı hiç bir şey yok !! Bülent timurlenk yıldız alamazlar dedikten sonra beni iyice kıllanmaya başladım :( :(

4-3-3 ü wes ile oynamak istiyorsan yaya toure gibi bir adama sahip olan gerek bizim 4-3-3 oynamamız imkansız benim düşüncem tabiki...

4-2-3-1 istiyprum ama buraki kesmicekleri icin olmuyo oda malesef bitane forvet alinicak ama buraki kesmez bunlar sag kanata atar ?

Azize'nin adamlarından farkınız kalmamış.. GS'nin tarihindeki en kötü yönetim ve en kötü T.D var, toz kondortmuyorlar ya şaka gibi...

vallahi fenevlilerin buraya girip bunu denediklerini düsünüyorum. Bizim Taraftar hic böyle gerzek degildi abi. Ne rahmetli canaydinda nede polat faciasinda.

en azindan macimiz vaaaaaaaaaaaaar

4-2-3-1 istiyprum ama buraki kesmicekleri icin olmuyo oda malesef bitane forvet alinicak ama buraki kesmez bunlar sag kanata atar ������

kesmezler aynen golcü yedek kalmayı sorun etmeyecek birisi olacaktır biz hala ibo hayali kuruyoruz göz göre göre

Abi kalinic iyi gibi duruyo gervinhoyu zaten biliyoruz ama bence kalinici alicagimiza gervinho sag bek melonun yerine adam alalim

Muslera
Melo selcuk
Sneijder
Gervinho burak podolski
(Kalinc)

Follofoş oluruz renkdasim kısa ve net.

Bugun yine yekta olcan falan izleriz kesin . Allahini seven tam kadro ciksin artik hazirlik doneminin amaci buuu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak milli takımın as forveti kesinlikle yedek bırakmazlar bırakamazlar...
sinyor terim emreder hamza yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt