Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sezon Sneijder'e de el sallarsiniz, devam destekleyin yönetim ve teknik ekibi. Melo ve Bruma gitti. Sira da sözlesmesi uzatilmayan Sneijder olacak. Adam Terim kopyasi, ne bekliyordunuz? 4-4-2 Terim style.

Gelecek sezon Sneijder'e de el sallarsiniz, devam destekleyin yönetim ve teknik ekibi. Melo ve Bruma gitti. Sira da sözlesmesi uzatilmayan Sneijder olacak. Adam Terim kopyasi, ne bekliyordunuz? 4-4-2 Terim style.

Sneijder ile sözleşme uzatılmaması gerçekten can sıkıcı yapacakları transferi de geçtim.Yapmasınlar zaten çöp doldurmaktan başka bişey yaptıkları da yok.

Bazen haksiz yere sucluyorsunuz..sneijder sakat diyelim ya da cezali yerine bilal mi oynayacak? Oynayadabilir bisey demiyorum ama bi takimin farkli sistemleri denemesi kadar normal bisey yok...sonra cikip dersiniz bu hamzanin b plani yok yeaa demeye..hazirlik maci denenecek tabi ki

Terim'i ben de pek sevmezdim ama Terim karizma, vizyon ve otorite bakimindan Hamza'dan fersahlar otede. Hamza kadar capsiz bir teknik direktor Galatasaray tarihinde hatirlamiyorum. Belki Reinhard Saftig :)

böyle yönetim ve td mi olur allah aşkına bizi kanser edecekler

Hamzaoğlu sezon bitiminde sanırım trt'de gelen sistem ve taktik soruları üzerine. Farklı sistemler dizilişler taktikler deneyeceğiz. 4-2-3-1 tercihen uygun fakat aklımızda değişik şeylerde var, bunları uygulama niyetindeyiz ve takımın saha içinde bunlara vereceği tepkiye göre hareket edeceğiz demişti.

Bunu derken 4-4-2 oynatacağını düşünmemiştim hiç

Inter Telles icin 7milyon teklif ediyormus, hani lan FFP dikat ediyordunuz ondan dolayi meloya bonservis ödemek istemiyorlardi. FFP oyuncuya göre mi isliyor

Hazırlık kampında herşeyi denebilir hoca yeter ki sezon ortasında öyle yapmasin

melo gitmesin diyenler bu sene şampiyonlar liginde başka galatasaray izlediler sanırım,melonun dışarıdaki arsenal performansı hala aklımda.ligdekı performansı sizi yanıltıyor merter yüceye karşı falan ben de iyi oynarım

Amrabat ve Bruma aşırı ucuza gittiler bana göre

Hele Amrabat için kolayca 7-8m isteyebilirdik

Inter Telles icin 7milyon teklif ediyormus, hani lan FFP dikat ediyordunuz ondan dolayi meloya bonservis ödemek istemiyorlardi. FFP oyuncuya göre mi isliyor

Verelim tellesi versinler nagatomo jesus medel

Bizde tellea melo verek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.kampin kadrosuna alinmayan isimleri bile henüz yollayamadik. Temmuz bitti bitecek..........

Olan resmen Amrabat ve Bruma gibi iki futbolcuya oldu. Yasin ve Podolski ile sezona sadece 2 kanatla giriyoruz......
forumdaki futbol dehalarına göre sıkıntı yok !! baksana takımın tüm sıkıntısı bitmiş de adam melonun interde oynayıp oynamayacağını ne kadar kötü bir futbolcu olduğunu istatistiklerle gözümüze sokuyor !! o yüzden birloyla ve perreridan iyi olan sağ bekimizle mutlu mesut yaşarız !!

PSG, Di Maria'nın transferi konusunda Manchester United ile 65 milyon Euro'ya el sıkıştı! (L'Equipe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt