Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun böyle gıderse ocağı görmez
Bunu sırf transfer politikasından dolayı söylemıyorum
Kardesi hangi vasıfla klube sokuyor derebeylik mi bu kardesımı su şubeye abımı dıgerıne
Aysala söverdim gelen gideni aratır oldu
Nerde çapsız adam varsa toplandı hamza hocanın ıstıfası yakındır

Son düzenleme:
ya 3 haftaya lig basliyor ve poldi disinda duzgun transfer yok.

as oyuncular bir mac bile oynayamadilar birlikte.

melonunda gittigini varsayarsak takim bildigin gecen seneden daha kotu durumda.

saka gibi.

nasil bir rezillik bu ya nasil.

Oturup mantıklı düşününce takımların çoğu 2.kamp döneminin ardından gönderecek listeleri kesinleşecek..

Acaba diyorum onu mu bekliyorlar..

Selçuk İnan: Birkaç kişinin yaptığı yanlış tüm Galatasaray taraftarına mâl edilemez. Biz böyle insanlar değiliz.
Selçuk İnan: Artık yurt dışında insanlar bu tür olayları gördüğü zaman genelleme yapıyorlar, 'Türkler böyle' diye. Bu değiliz biz!
Selçuk İnan: Türkler eğlenen, mutlu olan insanlardır. Buraya gelip, çayımızı, kahvemizi alıp sadece bunun zevkini yaşamak doğru olsa gerek..
Selçuk İnan: Birkaç kişinin yapmış olduğu gereksiz sevgi gösterisi herkese zarar veriyor. Bize zarar verdi, biz buraya hazırlanmaya gelmişiz
Selçuk İnan: Rakip takımın hocası da güvenli olmadığı için maça çıkmak istemedi. Bu aslında gülünç bir durum. Bunlardan dersler çıkarmalıyız
Selçuk İnan:Stadı yakan arkadaşlara uyarı da haddime değil ama onlardan ricam;futbol güzel bir oyun bunlar bir daha yaşanmasın dilimiz yansı

Hamit Altıntop: Eleştiriler, ıslıklar olacaktır ama bazı kişiler maalesef resmi bozuyor. Buna izin vermemek lazım. Engel olmak gerekli.
Hamit Altıntop: Yanlışa yanlış diyelim. Her zaman doğruyu savunalım. Maça devam edilmemesi ortak bir karar.

Ozan gene ceza yemis artik neden bu forumda uye olarak zaman geciriyorsa anlamis degilim, 1 ay ceza yer sonra cezasi biter bitmez tekrar tatile gonderirler. Rahat durmasini bilmeyenlerden galiba :asd22:

Fuat Ölmüsgillerden niye süresiz ceza almis

TRTSpor'da transfer konuşuyorlar. Canı sıkılan izlesin.

Taraftarların twitlerini okuyorlar ya.. Biri twit atmış.. Selçuk Şahin'in Avrupaya transferi Türk futbolunun kaybıdır .. demiş..

Bu twiti atanı bulsalar otopsi falan yapsalar.. Bu coğrafyanın neden kan gölüne döndüğü ortaya çıkar..

Abiler varmi bir gelişme ultraslanin yaptiigi ahlaksizliga kizip sinirden uyudumda yeni giriyorum daha

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt