Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya arkadaş bu fener çok çok iyi transferLER yaptı deniyor da bir rvp bir de nani diğerleri osmanlıspor alsa yemin ederim nasıl aldılar demem çok abartılıyorlar sanki
Tamam da daha ne olsun cok kritik 2 bolgeye cok iyi transfer yaptilar napsinlar 11 yildiz bir mi alsinlar. Biraz mantikli olun

~tap

Almanya bize yasakladı çıkan olaylarda dolayı artık orada da yapamayacağız

Yalnız ben bu yasağı tam anlamış değilim. Nasıl yani Almanya Türk takımlarına hazırlık maçı oynamayı mı yasakladı

Arkadaş ne faşist ne ırkçı bir toplum bunlar, hayır bencede oynanmasında alanen nasıl böyle bir karar vermişlter hayret :D

Forma ve sponsor haklarını ptesi açıklayacaklarmış. İyice gaza geldi adamlar. Yüksek bir forma anlaşması açıklarlarsa bizimkiler için referans olur
olacağı kesin adamlarda ülker koç acun doğuş kığıli say say bitmez bizde bir pegasus bir iki tane de bilinmedik isimler ben anlamıyorum her zengin neden fenerde türk telekom olmasa bize stat için o kadar para veren de olmazdı anlamıyorum ben bunu

Galatasaray'da hic bir basari cezasiz kalmaz lafini bir kez daha gorduk bu sezon.

bir kerede akilli seyler yapalim kardesim gelen basaridan sonra.

Almanya bize yasakladı çıkan olaylarda dolayı artık orada da yapamayacağız

yasaklasinlar mustahak bunlara hatta birdaki macta bir daha mesale atsinlar bir daha iptal etsinler bune kardesim bunlari yapan hep ayni grup bu almanyada bunlardi,bir kac gerizekali koca GS i ve türk milletini rezil ediyorlar.

Forma ve sponsor haklarını ptesi açıklayacaklarmış. İyice gaza geldi adamlar. Yüksek bir forma anlaşması açıklarlarsa bizimkiler için referans olur

Ülker'e veriyorlar, pek bir şey değişmiyor. Adamlar zaten para veriyoruz bari reklamımızı yapın demişler. O gazı da Luce alır sonrası malum. Bizimkilerin referansı Fener olacaksa Allah gerçekten bu sefer belamızı sağlam vermiş.

Tamam da daha ne olsun cok kritik 2 bolgeye cok iyi transfer yaptilar napsinlar 11 yildiz bir mi alsinlar. Biraz mantikli olun

~tap
kardeş Türkçe konuşuyorum demeye çalıştığım sanki 7 tane yıldız almışlar gibi lanse ediliyor tüm transferleri böyleymiş gibi bahsediliyor yoksa biz de biliyoruz 11 tane yıldız alınamayacağını ben medyadan bahsediyorum ne meraklı insanlar bu feneri övmeye arkadaş

Ttansfet yapacağımız yok.2. kamp bitse de 4-5 tane çöp yollasak bari

Bizden bir halt olmaz hala takimin sagbeki Sabri, adamin sahada yuriyecek hali kalmamis. CL de o taraftan guzel gecirirler bize. Nasil olsa bos bir alan. Hamza bu kafayla devre arasini goremeyecek zaten..

neden uzakdoğuda kamp yapmıyoruz biz mesela japonyada....tanınmaksa markaysa git yap 2 hazırlık maçı dön...Gs Stroe götür oraya ürün sat reklamın olsun vs vs...neden sürekli AVUSTURYA,ALMANYA????????????????????????????????????????????????????????????????????????

cünkü orda seni izlicek bir tane insan yok, madrid manu barca için var

arz talep yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt