Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz hala transfermi beklionuz bu capsiz yonetimden arkadaslar? Adam nokta transferleri yaptik dedi ya. Gerekirse yapariz transfer diyo :) 1 tane gs camiasindan da cikip 1 kelime bile etmiyo yaziklar olsun

Robbende suan bizi düsünüyormu acaba

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Vallahi ben yıllardan beri gece uyayamıyorum ya Hakan cidden bendeki piskolojik bişey yani saat en az 3.30 - 4 ü görmeden uyumam 19 yasından sonra cok dengesiz bir insan oldum aga

Ben aynı sorunu lisede yaşadım, tabii 4 değildi de 2-3'tü. Fena kafaya takmıştım. Sonra düzeldi. Hayatı çekilmez yapar ve en önemlisi sağlık. Kitap okumaya çalış kafanı yastığa koyarak.İleriki zamanlarda elbet düzelir kafaya takma.

Ben aynı sorunu lisede yaşadım, tabii 4 değildi de 2-3'tü. Fena kafaya takmıştım. Sonra düzeldi. Hayatı çekilmez yapar ve en önemlisi sağlık. Kitap okumaya çalış kafanı yastığa koyarak.İleriki zamanlarda elbet düzelir kafaya takma.

Teşekkür ederim abi denerim elbette gercekten cok düzensiz bir yasamım var be buda beni cok etkiliyor.

Yalnız biz bu kadar sıkıntıya düstümü kesın güzel şeyler oluyor
Geçen yıl prandelli dönemi aklıma geliyor başakşehır Trabzonspor maçları kabus gibiydi
Avrupa yı saymıyorum bile

ne ibra ne robben bizimkiler bizle benjamin toshack geciyor, kendi aralarinda: ulan su taraftarla nasil oyun oynuyoruz garipler gercekten ibra ve robbenin gelecegini düsünüyorlar diye gülüyorlardir

hiç eksiğimiz yokmuş beyler başkan söyledi 5. yıldız için de çalışmalar başlamış !!

başkan (demeye de dilim varmıyor da)ın açıklamasından anladığım transferi kapatmışız. eksik bölgelerimize nokta atışı yapmışız jpk, poldi ve carole ile. hadi geçmiş olsun :)

şikecilerin van persie ve nani'yi alan başkanı da paramız var gerekirse yine transfer yaparız diyor. biz ne günah işledik bilmem ki

sezona daha başlamadan sanki sezon bitmiş ligi 6.bitirmişiz gibi bir psikolojideyim şu an kadroya bakıyorum hep aynı isimler zamk gibi yapışmışlar takıma höt ün hepsi gitmeden kurtuluşumuz imkansız gibi gözüküyor bu sene lig çok çetin geçecek !! bu defansla ligin 4 haftasında istifalar gelir bence !!

transfer kapandığına göre Melo'nun yerine kimin oynayacağı ve dengenin sağ açıktaki ilk tercihinin kim olacağı önem kazandı. yasin orada yapamıyor malesef, inşallah yine umut salağına kalmayız.
Muhtemelen ilk hafta sivas maçına böyle cıkacağız. eziklerin ideal kadrosuna bakınca içim kararıyor gerçekten, anadolu takımları bile bizden iyi transfer yaptı umarım işler tahmin edilenden de kötü gitmez.
------------------poldi-------------------
yasin-----------sneijder------------olcan
------------hamit-----selcuk-------------
carole----balta------ched---------sabri
--------------muslera--------------------

bu kişiliksizler shaktar'ı elerse iki yönlü bi ortasaha alacak, inşallah öyle birşey olmaz yoksa guarin gelir kesin , tam mıçarız.

------------Fernandao/Sow------------
Stoch/Sow---RVP/Diego----------Nani
--Guarin/Meyveles--Topal-------------
Caner----Kjaer--------Alves------Gönül

hay gökmenin gazetesi gerçekten

Transferi harbiden kapatmisiz demekki. Baskan transferde nokta atislari yaptigimizi soylemis. Cuneyt'i acaba 2 transfer yapacagiz dedi diye mi kovdu? Dusunsenize Cuneyt'ten nefret ettik ama herifin aslinda transferi zorlayan adam olma sansi var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt