Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK2Hj6QVAAA_EiT.jpg

MUHTEMEL SENARYO - Bi gün bu hamza kovulacak ve tam bu günleri kastederek ben transfer istedim bütçe uygun değildi yoksa herkes iyi oyuncuları ister falan diye bir açıklama yapıp işin içinden çıkmaya çalışacak.

Telles'i istedikleirn ne kadar vereceklerini zannediyorsun? 10m€ falan mı? Maksimum 7-8m€ önerirler.

+ Shaqiri'yi 16m€'ya aldıktan sonra 10-12m€'ya satmak istermisin? Onlar da istemez tabi.
hacı onlar 16'ya alıp 16'ya satıyorda biz gerizekalı mıyız da 6 küsüre alıp 7'ye veriyoruz. ayrıca isteyen onlar, şakiri'yi düşünmeyenler de onlar. o zaman biz niye istenilen oyuncuyu ölü fiyata verip, elden çıkarılmak istenen oyuncuya ederini veriyoruz? bana saçma gelen şey o.. sanki manu fan persi'yi 7'ye mi aldı? veya sınayder inter'e 7,5 milyona transfer oldu? eğer bir oyuncu düşünülmüyorsa, en az zararla kulüpten dehlemeye çalışırsın.

MUHTEMEL SENARYO - Bi gün bu hamza kovulacak ve tam bu günleri kastederek ben transfer istedim bütçe uygun değildi yoksa herkes iyi oyuncuları ister falan diye bir açıklama yapıp işin içinden çıkmaya çalışacak.
Hamza kovulmaz çünkü cam simidi saflık abidesi.
kendisi de ağır bir itham hakaret görmeden istifa etmez , istediklerim alınmadı deyip görevden kaçacak birisi değil.Hamza'ya a2 deki topçuları ver arkasında dur yine de elinden geleni yapar.

Ama bu saflığı kariyerine mal olacak haberi yok.

hacı onlar 16'ya alıp 16'ya satıyorda biz gerizekalı mıyız da 6 küsüre alıp 7'ye veriyoruz. ayrıca isteyen onlar, şakiri'yi düşünmeyenler de onlar. o zaman biz niye istenilen oyuncuyu ölü fiyata verip, elden çıkarılmak istenen oyuncuya ederini veriyoruz? bana saçma gelen şey o.. sanki manu fan persi'yi 7'ye mi aldı? veya sınayder inter'e 7,5 milyona transfer oldu? eğer bir oyuncu düşünülmüyorsa, en az zararla kulüpten dehlemeye çalışırsın.

Yabancı kulüpler hatasızmış gibi bir algı var Türkiye'de,yok adam olsa Roma bırakmazdı şu olsa bu olmazdı,Inter iyi durumda değil şu anda,hatasız olsalar bu durumda olmazlardı.

Ben bizim tarafımızdan düşünmüyorum. Inter'in isteyeceklerini söylüyorum. Ayrıca Shaqiri'yi istemediklerini bilmiyordum. Öyle birşey varsa makul ücrete çekilebilir tabi.

kendisi de ağır bir itham hakaret görmeden istifa etmez , istediklerim alınmadı deyip görevden kaçacak birisi değil.Hamza'ya a2 deki topçuları ver arkasında dur yine de elinden geleni yapar.

haklısın abi saflığı ve iyiniyeti yüzünden kendini bitirecek...
Ayrıca takım içinde de geçen sezon Burak ve Çolak'ın yaptıkları da bu sezon devam ederse çok tepki görmeye başlayacak bu iyi niyetli tutumu yüzünden.

yönetimde hoca istemedi ondan transfer yapmadık diyecek olan yine bize olacak

üstad o zaman hamza hocayı neden acımasızca eleştiriyoruz??

dediklerine katılıyorum ve haksızlık ettiğimizi düşünüyorum..

hepimiz büyük laflar ettik ben bundan sonra hocaya sallamama kararı aldım...

sonuçta yönetim para yok diyorsa hoca napsın...

sabri jem olaylarında başka işler döndüğünü düşünüyorum hoca öyle biri değil...

Ben bizim tarafımızdan düşünmüyorum. Inter'in isteyeceklerini söylüyorum. Ayrıca Shaqiri'yi istemediklerini bilmiyordum. Öyle birşey varsa makul ücrete çekilebilir tabi.

renktaş bak istenen ücret aşağı yukarı bu civarda

David Amoyal@DavidAmoyal 17 TemÇeviriyi görüntüle
Schalke has offered Inter 14 million euro for Shaqiri with a percentage on the future resale according to Di Marzio

Bu saf yürek ayaklarini Akhisar gibi takimlarda yapsin, burasi Galatasaray. En büyük olmak icin calisir herzaman (Avrupa´da).

Kendini de dev aynasinda görmesin öyle, CL´de kendi capini da görmüs olacak bu sene. Sonra kadro kalitesi diye öterse, ..... neyse.

Bunlar bizimle makara yapıyor

Kullanıcı Eylemleri
Takip et

SPORX.COM@sporx
Dursun Özbek: "Bir kısım eksik yerlerimize transferlerimizi yaptık. Hepsi çok güzel oturdu. Kadroda eksik kalırsa yerine transfer yaparız"

Kullanıcı Eylemleri
Takip et

SPORX.COM@sporx
Dursun Özbek: "Bir kısım eksik yerlerimize transferlerimizi yaptık. Hepsi çok güzel oturdu. Kadroda eksik kalırsa yerine transfer yaparız"

Hangisi güzel oturmus?

Carole'un Ried'e karsi gösterdigi performans mi belirleyici olmus? Jem ne yapmis simdiye kadar? Bilal ne yapmis 10 tane orta saha oyuncumuz var o bölgede mi eksik vari 2 tane daha yedek oyuncu aldin? Podolski 70 dakika oynadi simdiye kadar hemen nasil anladin güzel oturdugunu.

Yine bos bos konusmus yahu.

Kullanıcı Eylemleri
Takip et

SPORX.COM@sporx

Bakalım sabırla bekliyoruz

Sabır sabır diyordu Dursun toparlanamaycak bir enkaz bırakırlarsa ne Dursun ne Hamza bu kulübe çaycı bile olamaz daha

Olm Pato'yu al ucursun tek basina. Yahu bu cocuk acayip underrated oldu sakatliktan sonra. Milan'li Pato varken Agüero gibi isimler hikaye idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt