Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Riva yı satmanın vakti artık geldi
Faiz biniyor borclara sacmasapan sanki gayrimenkul sirketiyiz.
Üstüne artan paraya ibra robben sandro rafael gervinho vidic yarmolenko ne alırsan al.
Cl den de 10 20 kar ederiz formadan da statdanda reklamdamda herşeyden ya
Zaten sampiyonluk garanti
Zatem bu sene böyle baslarsak sene sonu dursun hamza fln gider klopp u alıp yolumuza bakarız rivayida satınca

riva tabiiki satilabilir ama bunu 1 yil mali islrmlerden sorumlu olup 1 yilin sonunda 15 milyon hata varmis diyen dürrrrükler satmamali.

iyi satis becerileri de olsa almanyaya 5 milyona yedek stoperini satan adamlar varken bunlar bi dolu futbolcu satardi onu da beceremiyo cibiliyetsizler!!

ffp diyip duruyorlar. Futbolcularda indirime gitmiyorlar. Birde zam yapiyorlar. Personelleri kovuyorlar. FFP'den personelleri gönderince mi kurtuluyoruz 3 kagitçilar. Bildigin dolandiriyorlar kulübü.

bu rivadan bıktım usandım !! binbirgece masalları gibi dine babam dinle !! yok klübün geleceğiymiş yok çok değerliymiş !! bu şuna benzer adam açlıktan ölüyor kolunda 10 bin liralık altın saat var ve adam diyor ki ben böyle idare edecem satmayacam !! hala yetki aldılar yok inşaat yapılacakmışta yok yılda şu kadar gelir gelecekmişte ohoooooo ölme eşeğim ölme !!

Boşver şuan satılmasın zaten bu çapsız komisyoncular onu da cebe atar güzelim yer hiç olur gider.

sneijder den korkmaya başladım ben bırakın yeni transferi !! bu adamın kontratı yenilenmezse huzursuzluk çıkar zaten çıkmış adam baya sinirli gazeteciye patladı haklı olarak !!

terim kim ki karışıyor galatasaray kadrosuna.ah be aysal ne güzel şutlamıştı onu ama zihniyetini kesemedi.şimdi o gitti onun yetiştirdikleriyle, çeteci futbolcularıyla uğraşıyoruz.

bu Galatasaraylı zenginler ne kadar cimri yaa senelerdir bu değişmedi !! kimse elini cebine atmaz 10 zengin iş adamı 1 er milyon Euro klübe verse 10 milyon eder !! al sana transfer bütçesi ! gerekirse de hibe de etmeyin 10 yıllık vadeye yayın ceplerinde akrep familyası besliyorlar !!!

uefa kriteri diye zırvalamaya başlıyorlar anlaşıldı olayın rengi beyler....bu kriter sabrinin cebini doldururken , o yıllık ücretle jem saçmalığını alırken geçerli olmuyor mu onu anlamadım...

Enrique arda yi kizina mi alcak ne bekletiyo 6 ay

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem FFP satalım şu Yektayı, Olcanı, Tarık Çamdalı ulan şu adamları alacak kulüp yok mu Ağustos ayına geldik elimizden oyuncu çıkartamadık daha

Arda çok fark yaratır keşke olsa.Zaten şampiyonlar liginden bi beklentimiz yok en azından ligi götürürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt