Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet özbek mantikli konusmus aslinda FFP sorunlarimiz var.

Bizim yöneticiler en basinda yanlis konustular

sag beki unutun tariga biton para verdiler mecbur üzerine duracaklar.
forvet yildiz alamadiklari icin buraki yeterli görüyorlar.
melo kalirsa orayada adam yok en fazla takas.
belki bi sag acik olabilir ama ordayada yasini cekebilirler hazirlik maclarinda orda oynadi.
en fazla bi sag acik olabilir dedigim gibi.
ama varya en önemlisi stoper, ordada chedjouya güvenecekler ama saydigim pozisyonlar da
en az güvenilir odur, o yüzden oraya oyuncu kesinlikle lazim.

Başıma bi şey gelmeyecekse bu mehmet özbek başkana göre daha aklı başında gibi duruyo

aynn kardeş
ama bunu duymayı haketmemiştik hele 44 yaşındaki birinden duymayı hiç haketmemiştik

Hala yaş vurgusu :) kardeşim bu işin yaşla ne alakası var benim fikrime göre Terim Galatasaraya ihanet etmiştir.Bu benim düşüncem bak Terimin Galatasaraya 2. ve 3. gelişlerindeki verdiği maddi zarardan bahsetmiyorum bile, hatta Galatasarayın en zor döneminde Polatın gel Galatasarayın başına dediğinde gelmemesinide söylemiyorum.

Renkdas, internette her okuduguna inanma. Hepimiz isteriz boyle adamlar gelsin ama sen burada mucizeden bahsediyorsun. Sonra uzulursun.

Inanmiyim diyorum ama bu kadar kesindr konusulmaz video var diyo 00 15 bekleyin diyl bir umut bekliyoruz

o manevi zararlara karsi da sportif basarilar ve prestij kazanc var.
Profesyonel Fubol Dünyasinda cok duygusalliga, manevi ve etik olayalarin büytülmesini yanlis buluyorum.

O zaman 2. ve 3. gelişinde verdiği maddi zararlarıda katalım hesaba :) Katılıyorum duygusallık yöneticilerde olmaz ama biz taraftarlar duygusalız mesela Tanju Çolak Mustafa Denizli Galatasaraya büyük hizmetler vermedimi neden hiç anılmıyor?

fenerli ezikler bizim çapsızlar dengecilerin sayesinde twitterda ne takipçi kastılar

adamların her boku bizim sayemizde kendi başlarına birşey yapamadıkları için

Inanmiyim diyorum ama bu kadar kesindr konusulmaz video var diyo 00 15 bekleyin diyl bir umut bekliyoruz
Kardeş sen bizi umutlandırıyorsun Robben konusunda :) açıkçası çok da hoşuma gidiyor,çok küçük bir ümit de olsa gaza geliyorum bak bu Galatasaraylı sözü eğer Robben gelirse Bora kardeşime bir hediye alacağım :)

Beyler Robben transferi bu noktadan sonra imkansız

Mehmet Özbek Ağustos 15'inde UEFA ile toplantı ayarladık dedi FFP için. 1 yıl uzatma talep ediyormusuz ancak o süreyi alırsak bir transfer yapılabilir bence.

Nihayet oldu bu tapatalk zimbirtisi, girebiliyorum
Konulara

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mehmet özbek mantikli konusmus aslinda FFP sorunlarimiz var.

Bizim yöneticiler en basinda yanlis konustular

Kimse FFP'ye birsey demiyor ki. FFP deyip Sabri, Bilal ve Cem midir ne haltsa gibi bos heriflere para vermek nasil bir gerizekalilktir nasil bir yalanciliktir nasil bir serefsizliktir diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt