Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi de Sabri yalaniyor.

Evet burada garip garip tipler vardi yok biz Medyanin yarattigi algiya kapiliyormusuz da ondan kulübe saldiriyormusuz.

Ulan adamlar yaliyor lan bizi, laf kondurmuyorlar. Al iste en iyi örnek bu Beyaz TV deki hiyarlar. Taraftarlarin serzenisi cok haksiz falan diyorlar.

Açıkçası, Trazonspor ile ŞL grup müsabakalarından sonra İnter'i ve dolayısıyla Nagatomo'yu yakından takip edemedim, dolayısıyla son birkaç yıla ait vaziyetini bilmiyorum.

Fakat, o dönemde Nagatomo sol açık gerektirmeyecek ölçüde etkili bindirmeleri olan, çok çabuk, tempolu, savunması da üst seviyede çok klas bir bek idi, kalite kaybolmayacağına göre olsa olsa şu an sadece formsuz olduğu söylenebilir.

Eğer mümkünatı varsa, Telles'i 5 milyon ve üstü bir teklife evet diyerek derhal gönderip, hazır piyasası düşmüş iken Nagatomo hamlesi yapmak çok yerinde olacaktır, zira henüz çok ileri bir yaşta da değil, mevcut ekonomik koşullarda üstelik ülke dışı futboldan bu derece kopuk bir teknik heyet ve yönetim var iken daha iyi bir tercihte bulunma şansımız yok denecek kadar az.

Özetle, alınır alınmaz, o başka bir konu, ancak, bu denli üst seviye bir sol beke bile sıradan oyuncu muamelesi yapılması ne derece doğrudur tartışılır.

5 senelik hesap youtubeda videosu var hasta gs li kesinlikle fenerli degil cok kesin konusuyo robben gelince sevinmesin dalga gecenler ben gelicegine inandim

İnşallah. Bakalım bekleyelim görelim.

Biz birşey kaybetmeyiz. Ama o hesabını kaybeder

Simdi de Sabri yalaniyor.

Evet burada garip garip tipler vardi yok biz Medyanin yarattigi algiya kapiliyormusuz da ondan kulübe saldiriyormusuz.

Ulan adamlar yaliyor lan bizi, laf kondurmuyorlar. Al iste en iyi örnek bu Beyaz TV deki hiyarlar. Taraftarlarin serzenisi cok haksiz falan diyorlar.

Sabriden bi numara olmucagi cok belli artik bu sene daha da düşüşte

5 senelik hesap youtubeda videosu var hasta gs li kesinlikle fenerli degil cok kesin konusuyo robben gelince sevinmesin dalga gecenler ben gelicegine inandim
Bende bayadir bakiyorum bu hesaba ama biraz salliyor gibi.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne diyo la bu ;

ULAN GALATASARAY@DD_1_1 1 sa.1 saat önce
Video 00.15 de burada diyorum sözümden dönmedim sabır Arjen Robben Galatasaray ın futbolcusu artık resmi açıklama yarın

Ben videoda Robben görüntüleri attığı goller falan sonra en son ;

"La Robben kim siz kimsiniz. Alsa alsa onu Fener alır. Pis cimbomlar (Cimbom demez tabik.O malum sözü yazar)"

Mesajının yazdığı bir şey olacak diye tahmin ediyorum.

Ya boyle birsey olur ya da geyigi biraz daha uzatir, teknik bir sorun oldu diyerek falan.

Robben gelecek diyen o bayan nerede ulan ne hiyar agalari varmis haberimiz yok.Bayana iyi kufuru basiyorum simdi bugun gelecekti hani sponsorumuz olacakti.

Ne diyo la bu ;

ULAN GALATASARAY@DD_1_1 1 sa.1 saat önce
Video 00.15 de burada diyorum sözümden dönmedim sabır Arjen Robben Galatasaray ın futbolcusu artık resmi açıklama yarın

Ben videoda Robben görüntüleri attığı goller falan sonra en son ;

"La Robben kim siz kimsiniz. Alsa alsa onu Fener alır. Pis cimbomlar (Cimbom demez tabik.O malum sözü yazar)"

Mesajının yazdığı bir şey olacak diye tahmin ediyorum.

Ne diyor oğlum bu .

Terim şizofrenisin herhalde Adamı sevmeyebilirsin ama ihanet etmek ne demek O maddi zarar dediğin şey de futboldan bi b.k anlamadığını belli ediyorsun. Kulübün gelirleri TD mi kontrol ediyor?Galatasaray efendileri may es

Önce üslubuna dikkat et , kompleksli arkadaş

Sabriden bi numara olmucagi cok belli artik bu sene daha da düşüşte

Coktan belliydi. Biz bundan 2011 deki temizlik de kurtlacaktik. Hadi o olmadi gecen yaz kadro disi kaldiginda kurtulacaktik.

Simdi yine basimizin üstüne cikardilar bu yetenek fakirini.

Ya bırakın Allah aşkına inanmayın şu salaklara gözünüzü seveyim..

Adamlar resmen t..şak geçiyor bizimle..

şimdi fikret ormanın açıklamasıyla ilgili bir fotoğraf koyardım da forum birbirine girer :D

tatlı cadı samantha değilim demiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt