Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonservissiz almışız 4 yıl içinde satarsak %50si realin lan bu yönetim harbi becereksiz bre akılsızlar kiralayın opsiyon koydurun beğenirsek alırız

Niye beceriksiz olsun ya bedavaya adam alıyorsun buna bile beceriksizlik diyorsun. Hadi diyelim sattın bedavaya aldığın adamı 2'ye sat bir milyon kardasın zaten bedavaya almışsın. Hayır oynatmayıp başka takıma bedavaya satsan yine zararın yok.

Tutmazsa Hamit oynayacak zaten yapcak bi şey yok risk aldık insallah tutar.Genç oyuncuya karşı değilim madrid alt yapısı almış bi adam

Adam kalmak istemiyor fatihcim daha ne yapalım.

Duygusal olmayacaksın.
Kontratlı futbolcumuz, kes sesini hiç biryere göndermiyoruz diyeceksin olup bitecek.
Göndermedik diye sahada itlik yapacak karaktere sahip değil, bile bile hayinlik yaparsada linç edilir zaten.

Ama zaten çökmüşken sneijderden sonra gelen adamını göndermem sadece salaklıktır

yaw bu adamı sanki 10 yıldır izlemişim gibi hissediyorum ama hiç maçını izlemedim nasıl bir ismi var herifin tam futbolcu ismi yarım saattir düşünüyorum bu adamı nerden biliyorum diye çıkaramadım :D

bu çocugu aldıysak gerçekten para olmadıgını gösteriyor

flaminiye laf ediyorduk ama cidden para yok belli genclerbirligi havasına büründük ya tutarsa

Esas duyumcu senmisin bilmem ama milleti trolleyen kişi sen olabilirsin :D

Hee afferin iyi yakaladın büyük oyunu bozdun.

tumblr_mi11l7351f1rmazn7o1_500.gif

Jose Rodriguez gerçekten realin çok güvendiği gençlerden birisidir. ayrıca herşeyi kenara bırakın adamın ismi geleceğin yıldız ismi gibi durmuyormu :D Jose Rodriguez. gerçekten cevher var bu çocukta

Duygusal olmayacaksın.
Kontratlı futbolcumuz, kes sesini hiç biryere göndermiyoruz diyeceksin olup bitecek.
Göndermedik diye sahada itlik yapacak karaktere sahip değil, bile bile hayinlik yaparsada linç edilir zaten.

Ama zaten çökmüşken sneijderden sonra gelen adamını göndermem sadece salaklıktır

İsteksiz bir adamı futbol oynatamazsın aldığı parada az buz birsey değil bizde meloya resmen taparcasına sevdik ama gitmek için bu kadar ısrar ediyorsa yolu acık olsun.

Niye beceriksiz olsun ya bedavaya adam alıyorsun buna bile beceriksizlik diyorsun. Hadi diyelim sattın bedavaya aldığın adamı 2'ye sat bir milyon kardasın zaten bedavaya almışsın. Hayır oynatmayıp başka takıma bedavaya satsan yine zararın yok.
kiralayıp opsiyon koydurup alsınlar farkı yok iyiyse zaten iyi para satarız ilerde

Cok sinirliyim...Sampiyonlar Liginde 200'a yakin maca cikan, Yillardir üst seviyde oynayan Melonun yeri 20 yasinda bebek nasil doldursun, zaten iyi olsaydi Madrid göndermezdi, kaldi ki Deprtuaivo da bile dogru dürüst oynamadi, yaziklar olsun size beddua etmem lazim yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt