Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satisindan kar payiyla veriyorlar. Real kac futbolcuyu alabilir kadrosuna? Sen Real'le Barca'nin altyapisini takip ediyor musun? Bu hep yasadiklari problem. Alttan gelen cok sayida yetenekli futbolcu var, hepsini as kadroya yukseltmeleri imkansiz, sonucta 20 yasini gecince o futbolcularin cogu kontratlarini uzatmayi reddediyorlar, cunku hep oradan oraya kiralanmak, ya da 2. takimda oynamak istemiyorlar. Real'le Barca da bunlari elden cikarmak zorunda kaliyor. Bize kar payli vermeseler, zaten sonunda serbest gidecek.

Ispanya milli takimina hayrina adam mi cagiriyorlar zannediyorsun? Ac bir oku bu gune kadar bu cocukla ilgili yapilan yorumlari.

Inşallah sen haklı çıkarsın

RVP nin geldiği yere parasını verirsen robben de gelir,herşey ikna kabiliyeti yüksek bir yöneticinin konuşmasına bakar.

bkz.bizde haldun üstünel bu işlerde ustaydı.

nitekim eğer fener turu geçerse robben , ramires , mikel , lavezzi gibi adamlara teklif götürüp birini alacaktır.

RVP ile Robben'in ne alakasi var. Birisi dususe gecmis bir adam, digeri dunyanin hala en iyi oyuncularindan biri asagi yukari her sene en az Sampiyonlar Ligi yari final oynayan adam. RvP, Robben'in kicindaki kil olamaz su haliyle.

Jose'yi açıkçası hiç izlemedim. Umarım başarılı olur. Genç bir oyuncu, hırslı ve başarıya aç. Kendini göstermek isteyecektir. Belli bir yeneteği zaten mevcuttur, umarım gelişimini tamamlar ve vazgeçilmez isimlerimizden biri olur.

Mourinho'nun 17 yasinda CL macinda sahaya koydugu adami begenmeyenler var. :D

hele dzemaili yekta furkan falan gitmem diye tutturursa bittik

avrupada orta saha rotasyon oyuncularına en fazla maaş ödeyen takım oluruz açık ara

Daha Furkan da var değil mi ya, ben onu unutmuştum. Hatta Umut Gündoğan da duruyor sanırsam. Hadi Furkan'ı bu Tolunay alır bir şekilde yırtarız ondan da, diğerlerini isteyen de yok.

Ya abi adam Madrid alt yapısından çıksa isterse hücrelerine kadar benimsesin o anlayışı buraya gelince karşılacağı ortam ne? Topa bombe muamelesi yapan bir forvet, Gs alt yapısından çıkmış ve yıllardır orta açmayı bile öğrenememiş bir bek sistem olarak "olacak olacak" hadi goçum, aslanım bu şartlarda 20 yaşındaki İspanyol topçunun başarılı olma şansı çok az. Bakalım yanılırız umarım.

Ayrıca ekleyeyim bjk transferi kıvamında.

gece gece sesli guldum aga

Topa bombe muamelesi yapan bir forvet, Gs alt yapısından çıkmış ve yıllardır orta açmayı bile öğrenememiş bir bek sistem olarak

Yönetim Oyuncu satmali o zaten gerekli.
Satacak veya fes edecek artik..onlara kalmis.

Berki Transfer Sezonun sonuna dogru cerez paralar icin o "fazla gelen" oyunculari insallah satabiliriz.

para almayı geçtim alacaklarından vazgeçsinler yeter

papağan gibi yazıyor olacağım ama yekta + dzemaili + furkan + gündoğan = 4.5 milyon euro

Evet Beyler

Jose Rodriguez VS Ceyhun Gülselam

hangisi daha iyi?

Çoğu kişiye göre dünyanın en iyi, hadi bilemedin 2. en iyi ligi belirleyici değil yani :D

Hocam La Liga'yı adam yerine koymuyorsak bizim ligimizi ne yapacağız?

Gol kralı gelip burada yattıysa La Liga'nın kalitesizliğini mi gösteriyor?

Her sene onlarca genç yıldızın çıktığı La Liga...

fenerbahce bir ara bir topçu almıştı Josico diye adam La Liga'nın kadrolu futbolcusuydu

Adam bırak top oynamayı maçın 80. dakikasında maçtan çıkıp eve gitmişti takım 10 kişi kalmıştı herkes oha demişti ilk defa futbol tarihimizde böyle birşey gördük :D

Bir ara bizdede mesela Giovani Dos Santos geldi 2-3 hareket yaptı ama baya tırttı adam yalan yok..

Frank De Boer falan da gelmişti Barcelona'nın stoperi

Nedense baya kötü çıkıyor İspanyadan gelen topçular, garip

Real bu oyuncuyu portoya verseydi buradaki herkes 2 sene sonra 20m avroya geri alır yazardı :) belki iyi çıkar benim peşin konuşmayın bence.. Benim fikrim ise melo kalsada keşke selçuğun yerine oynatsak .. Al gülüm ver gülümü ispanya da yapmış adam madem.. Selçuğu izleyeceğime bu adamı izlerim..

Büyük ihtimal önümüzdeki sezon bolca 4-3-3 dizilişini kullanacağız.

Bazen maç başı, bazen 60'dan sonra falan.

O yüzden merkezdeki sayıyı yüksek tutuyorlar.

Melo giderse agresif 1 ön libero gelir.

Bu sene bizden hiç bir halt olmaz bu görüldü kimse yıldız falan beklemesin bir kaç güne niasse açıklanır ahanda buraya yazdım ...

RVP ile Robben'in ne alakasi var. Birisi dususe gecmis bir adam, digeri dunyanin hala en iyi oyuncularindan biri asagi yukari her sene en az Sampiyonlar Ligi yari final oynayan adam. RvP, Robben'in kicindaki kil olamaz su haliyle.
ikisini kıyasladığım yok ama fenerin robbeni alma ihtimali yok demek fazla iddialı olur bunu da bir kenara yaz bence.
Bizim başımızda Aysal gibi bir adam olsaydı biz de alabilirdik mesela.

+ Porto olalım :( Shakhtar olalım :(

- Real altyapısından La Liga tecrübesi olan 20 yaşındaki adam aldık?

+ 1 kere bile izlemedim ama çöp :(

sorun şu hamza dursun ve utkucanla porto shaktar olamazsın ancak gençlerbirliği veya akhisar olabilirsin oyuncu keşfetme açısından. genç yetenekleri keşfetmek okadar basitmiş gibi konuşuyorsunuz da portonun kurduğu scout sisteminin yanında senin fm oyuncusu utkucanın ve futbol cahili hamzanla sen futbolcu falan keşfedemezsin. anca böyle gidip sözde genç yetenek diye boş oyuncuları getirirsin onlarda carrusca seviyesinde olur ancak.

İspanyol oyuncu 20 yaşında ve hiç bilmediği yabancı bir ülkede Türkiye de başarılı olacak komik ve ironik

Real bu oyuncuyu portoya verseydi buradaki herkes 2 sene sonra 20m avroya geri alır yazardı :) belki iyi çıkar benim peşin konuşmayın bence.. Benim fikrim ise melo kalsada keşke selçuğun yerine oynatsak .. Al gülüm ver gülümü ispanya da yapmış adam madem.. Selçuğu izleyeceğime bu adamı izlerim..

bu taraftar carruscaya bile yildiz gozuyle bakti .. ama Realmadridden gelen adama lesh gozuyle bakiyor ..

kafalar robben/ibrahimovicte halen

Cok bos islerle ugrasiyoruz. Hala yedege topcu bakiyor Allahin cezalari.

yıldız da yıldız ne yıldızmış be kardeşim para yok alamıyorlar işte ütopik düşünmeyin bu kadar,uygun maliyetli iyi oyuncu dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt