Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.120
- 2.826
- 2.088
Inanmak istemiyordum ama Melo Twitter'da Inter taraftarlarina cevap yazmaya baslamis. Beyler gecmis olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jose Rodriguez iyi de biraz tecrübesiz.
Sabride tecrübe varda noluyor
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
José hkknda konuşuyoruz, Zabri değil.
Ozan tufan fenere gitmek için yol yapıyor, bize gelince oyuncuyu ayartıyor vs diyen basın fenere gelince çıt yok. Fiyatıda istediği seviyeye düşürürler ohkebap
Birde ben yasindense i5nadina emre colak derim sağ kanat alinmicaksa yasine ayrı bi kıl oluyorum cok sakarlık yapıyo
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çift forvet oynamadığımız sürece kanatta podolski ve emre oynar ise eğer pozisyon bile bulamayız ki zaten tek forvetimiz bile yok ki çift forvet oynayalım.
Son yapılan transfer hamlesi kötü değil ki zamanında barcelona zamanında arteta ve fabregas gibi adamları görece düşük bonservislere genç yaşta gönderdi bu cocukta potansiyel var kesinlikle Ozan Tufandan daha kötü olduğunu sanmam.
Şu an acilen sağ açığa, sağ beke ve forvete birer adam almamız lazım en azından.
Selçuk asla kesilmez beylerSelçuk bilal emre çolak hamit jose orta sahamız bu 5 oyuncuya emanet ! jose de bunlarla tatlı rekabete girecek !! umarım forma şansı bulur da parlamadan sönen yıldızlardan olmaz
bu arada aslan parçam melo da kesin gitti
yerine aynı seviye adam kesinlikle alınmayacak !! bu 5 oyuncunun iyi performans göstermesi için dua edeceğiz yapabileceğimiz tek şey bu
böyle bir ihtimal var mı senceJose selcuguda bilalide keserde hamza selcukla bilali kesermi acaba
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi