Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.897
- 6.593
- 2.463
Lan bi akşamdan sabaha girmedim transfer olmuş... 3 gün daha mı girmesem napsam.. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya madem para yok, Melo ve Telles'i gönderiyorsunuz yerine takasla adam alın.
Melo= Vidic+Nagotomo
Telles=Wiel+Motta
Üzerine de Gervinho'yu kirala tamamdır işte.
yalnız kimi aldığımızı anlamadık kimse tanımıyor adam etkisiz eleman gibiLan bi akşamdan sabaha girmedim transfer olmuş... 3 gün daha mı girmesem napsam..![]()
Şu çapsız,karaktersiz,haysiyetsiz Sabri'nin yerine birini alsınlar da ben başka birşey istemiyorum.
Medel cok iyi topcu alirsak op basina koy meloyu aratmaz ama alamayizhamza medeli istiyomuş ofansif yönü çok zayıf defans iyidir ama mantıklı olsa guarini alırdık bu kadar işte bundaki düşünce
mancini hocam neden meloyu ısrarla istiyor o zaman medel iyiyseMedel cok iyi topcu alirsak op basina koy meloyu aratmaz ama alamayiz
~tap
Ergen misin oğlum sen?İddaaya girmek ister misin? Robben bu yaz Fbye gelirse, futbolu izlemeyi birakip, tenisle ilgilenmeye baslayacaksin. Üyeligini adminlere sildireceksin. Eger gelirse aynisini ben yapacagim.
katılıyorum bencede alacağımız adam oraya adapte olamaz zor bir bölge meloda kendi kaşındı gitmesin istiyor bir yanımMelo'yu her maç ararız size söyleyeyim.
o geleceğine jose gibi carole gibi genç birisi gelsin daha iyi diğer önemli bölgelere önemli futbolcular alırız sağ bek gibi meselaNiasse gemileri yakmis ������������
Ergen misin oğlum sen?
fbye robben gitse banane gitmese banane
ama gelirse şayet olacakları görürsün. O da boyundan büyük laf konuştuğun için.
Nagatomo'yu almayın. Yapmayın etmeyin. Telles'i elde tutun, adam gibi takım kurun sonra bakın kaça gidiyor.