Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene son 5 senenin en zor senesi olacak. ilk defa galatasaray sezona 3.lük idiaları ile başlayacak. bu takımın bu sezon şampiyon olması büyük başarı olur. sanırım hamza hoca kendini çok büyük bir deha zannediyor ve kötü bir kadroyla şampiyon olmak istiyor. lakin bu kadroyla liderin 5-6 puan gerisinde kaldığı anda kıçına tekmenin vurulup yollanacağını görmüyor. bu seneyide 2010 daki gibi 3 antrenörle kapatmamızı olası görüyoruım.

evet ben kalite farkının olmadığını söylüyorum sen de ilk mesajında onların hücumunun bizden daha iyi olduğunu söylüyosun mesaj ortada
kimin algılamada sıkıntılı olduğu açık, şimdide gelmiş kadrolar eşit diyorsunuz biz clde oynuyoruz diyosunuz.

Icim yaniyor arkadas, su hücüm'a bak

Quaresma-Sosa-Töre-Gomez

Diego-Nani-Fernandao-van Persie

bir de suna bak

Podolski-Sneijder-Yasin-Burak

Teh allahim ya..

Anlamiyorsun, gecmis mesajlari oku sakin sekilde yahu birak iste.

thy fenere sponsor olmus iyi bari adam gibi bir sponsor bulamamışlar bakalım kaç almışlar ( avrupa için )

Cem uzan bu takimin tek çaresi ya da buyuk baskanlar birlesip kaliteli bir yonetim kurulmali cunku cem uzan dedi ki (ilk secimlerde adayim bi yolunu bulur insallah girer secimlere) eger gelirsem butun masraflari ben karsilayacam bence adama koymaz parayi da verir alttan halledilir gogus reklami tribun reklami bilmem ne ayarlar el alindan ah ah bu capsizlardan daha iyi yönetir en azindan

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem uzan dedi ki : Tüm halkımızı zengin edecez
Sonra çaldı gitti.

CK7ESafUwAEi1lo.jpg

THY Tsden sonra şikecilerede Avrupa'da sponsor olmuş, muhtemelen bize de olurlar.

fernandao bizim forvetlerin hepsinden bireyselde iyi. hatta umut+sercanın aynı anda sahada olsa yine onun tek başına verdiği katkıyı veremez çok netim bu konuda

Öncelikle herkese selamlar.

Bireysel olarak üç oyuncuda biribirlerinden farklı. Bana soracak olursan 3 de beş para etmez. Ama illaki bir seçim yapacak olsam umut bulutu tercih ederim.
Fernandao çok büyük bir balon, Bursada yaşıyorum ve ligde bir çok maçını izledim. İlk Galatasaray ile anıldığında olmasın diye çok dua ettim. Gerçekten çok başarılı olacağını düşünmüyorum

Önümüzdeki sene Galatasarayımızın rahat bir şampiyonluk kazanacağını düşünüyorum. Ancak bu kadro ile şampiyonlar liginde gruplardan çıkmak büyük başarıdır.

Abi cokmu zor intere paket yapin iste

Telles+melo=nagatomo,medel,jesus

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav halen bankada yatıp kalkan adamlar var parasını almaya çalışan. Cem uzan hamlesi siyasiyi eyvallah da hırsızlığına da mı bişey demeyeceğiz. Şikeci başkan hırsız başkan mafya bozması başkanlar Belediye arpalığı takımlar başına da tüpçü. Yakışır

Sent from my iPhone using Tapatalk

şikeciler bu ülkede herhangi bir ceza aldı mı? hırsızlar bu ülkede % 50 aldı herkes biliyor bir uzanlar mı çalmış? alemin namuslu takımı biz miyiz?

Olcanı futbolcudan saymıyorum adam k.cını kaldıramıyo aydın bile bundan iyiydi.Kanat oyuncusu dediğin dinamik olur oyuna tempo katar

Ya biz bu işi bilmiyoruz, Ya da Hamza hoca falan değil. Aynı şeyleri düşünüyor ve dile getiriyoruz fakat adam farklı şeyler söylüyor. Bizim yetersiz gördüklerimizi adam yeterli görüyor hatta zam yapıp sözleşmesini uzatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt