Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terraneaoaoao söylentiye göre Aziz Yıldırım ile eskiden beri muhabbeti olan bir adammış.Gözden düşmüş bir adam olsa da bağlantılarını korumayı başarmış diyebiliriz.Böyle adamlar avrupa'da yapabileceğiz transferlerde size koz sağlar .

Kiraathaneci Aziz uydurmuştur

kalinic+douglas+sağbek OKKEYY.....Sağ kanat Allaha emanet :oley:

Melo kalacaksa
Kalinic+Vlad+Jose Yapalım bari.Sağ beki feda ettim , vlad belki oynar hamo hoca oynatır sabriden iyidir

Hamza dengeoğlu'nun Mario gelmez meselesinde bir çok konuda olduğu gibi yalancı olduğu ortaya çıkmış. Allah bize sabırlar versin. Taraftarı kandırmaya devam nefretimsiniz.

kalinic ve douglası alabilmemiz için oyuncu satmamız lazım melo dan 2 gelse tellesten 7 gelse anca alırız !! şuraya bak eskiciye ayakkabı verip mandal alır hale geldik

Kalinic ve Douglas açıklansın artık. sağ tarafa konsantre olalım. bu yıl 4-3-1-2 oynayabiliriz. jose-selçuk-hamit orta sahayası olur büyük ihtimal

Cok iyi oldu cokta güzel oldu yani

LEFqZU1.png

Maalesef 4-3-1-2 oynayacağımızı düşünüyorum bende , bu transfersiz saçma politikaya baktığımda.

Selçuk(Bilal) Hamit(Jem) Jose(EÇ)
Sneijder
Poldi Burak

hamza hocaya bu kadro hertürlü yeter,yani o yeteceğini düşünür aşar bile bu kadro hocayı.Çok mutludur yani şuan bence

anca vakit bulabildim.
gomez takozu bejekeye gitmis en azindan güzel bi haberle basladim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt