Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birader fenerli demin melo gitti dedim takla atti.
nekadar etki yapiyormus bu adam bunlara :D

Baslarim transferine hdp ye oy verenler kendini bir zahmet camdan atsin

bir hafta'da 7nci sehidimiz !!!!

Herhangi bir oy verenler komple atlasın anca vebali kalkar. siyasetçilik oynayacaklar halk çocukları ölecek MHP AKP CHP HDP al birini vur ötekine. Bir dahaki seçimlerde cepheye adam seçelim kaç aday çıkar görelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

melo gider medel gelirse tellesi satıp huntelar alınırsa ben fitim ha bide sağ beke munıer alınırsa süper

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tellesi chelsea de istiyormus

ama yoooo bizim taraftar fener medyasinda robben/ibrahimovic/ronaldo/messi gormus .. onlar gelmezse

yonetim istifa / yok su istifa yok bu

Görkem olaya cok dar görüslü yaklasiyorsun kardesim.

Burada herkes elestirirken (yani büyük bir kisim) her zaman diyor Ibrahimovic,Robben gelmedi diye elestirilerin yapilmadigini. Adamin mantalitesini elestiriyor millet, kafa yapisini, zihniyetini, bos bos konusmasini, fakir edebiyati taslamasini elestiriyor millet.

Öyle Ibo,Robben,Messi gibi isimlere hic gelmene gerek yok, bunlarin hayal oldugunu bilmeyen zaten biraksin futbolu falan, ya da baska takimi tutsun. Fener medyasina gerek yok zaten elestirmek icin, bizim kendi görevdeki adamlarimiz yeter de artar bize. Hamzanin aciklamalari, Dursunun aciklamalari ve hatta Allahtan defolup giden Tanmanin aciklamalari yetiyor da artiyor bile elestiriler icin.

Cünkü ortada hic bir PLANLAMA yok. Baskan ayri konusuyor, antrenör ayri konusuyor, futbol sorumlusu biyikli ayri konusuyor. Sence taraftarin tepkisi normal degil mi?

Son düzenleme:
Şampiyonlar liginde 20 gol yiyen defans hattımızın tek direnen adamı Melo'yu da gönderdi futbol fakiri Hamza..

Sırf Bilal'e Jem'e yer açmak için..

Bakın dikkat edin 19 yaşında rodrigez'i alıyorlar tatlı rekabet yapacak.. Forvet yok Burak efendi istemiyor..

İnter maçına gidecek varsa büyük protesto yapmazlarsa taraftarlığını sorgulasın..

İnter maçında normal maç izlemeye gidecek varsa allah aşkına gitmesin milyonlarca taraftarımız kan ağlarken orda Sabri ye burak a oley çektirmeyin.. küfrü yersiniz ..

Yeter artık ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet beyler teker teker elimizdeki gucleri kaybediyoruz sirada Sneijder var galiba onu da gonderecek Hamza. Adam kalmadi resmen :red:

Chelsea is ready to welcome their next addition. The Blues are on the verge of closing the deal for Alex Telles, the negotiation with Galatasaray for the player born in 1992 is in the final stages- Mourinho's club appears to have defeated Inter and Juventus in the race for Alex Telles.

Di Marzio

bu yılı unutun öte yandan bu yılın maskelerin düşeceği yıl olmasını büyük ihtimal, imparatorun ve çırağı hamza,takımdaki işe yaramaz yerli çete,Galatasarayı yöneten emekli ve liseli çetenin tasfiye yılı olmalı bu yıl evet Galatasaray taraftarı bu radikal devrimi yapmadıkça sonumuz pek hazin olacak,öte yandan şerefsiz pkk,yandaşları ve onların palazlanmasına sebeb olan ahlaksızlar, KAHROLUN,CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLAYIN.

marzio da açıkladı inş iyi para verirler lan :D

Chelsea 10 milyonu duyunca basmış parayı almış herhalde keşke ortalığı kızıştırsaydık 2-3 milyon daha alırdık.10 milyon dahi olsa temiz iş

tellesde başkasının görüp bizim göremediğimiz ne varda istiyolar anlamadım

madem küçülücez a2 takımından getirsinler gençleri oynatsınlar bi kaç genç kazanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt