Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin kampından kaçırmışlardı. Fenerin sol beki Kemalettin Beşiktaş'ın ise mutluydu o zamanlar. Ligine zamanına göre vasatın üstüydü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kemalettin ne sol beki. Türkiye'nin ilk önliberosudur. 4'lü defansı Türkiye'de ilk Perreira oynattı. Högh ile Uche'nin önlerinde Kemalettin.

Ortasahanın sağı solu yoktu o devirler.. Solbekti işte prekazi..

Prekazi ve Filipescu sol bek değildi,Hakan Ünsal,Ergun Penbe,Yusuf Altuntaş, Hamza, Victoria, Orhan Ak,Volkan,Hakan Balta,Çağlar,Telles,Carole, Marsh( aslında sol açık gibiydi) bunlar hatırladığım sol bekler,

Sony Xperia

Prekazi ne sol beki. Gülerler adama. Sol ayaklılığından karıştırıyor olmalısın. Sol açıkta değildi. Sol açığımız B. Metindi. Prekazi 8 numaradır. Yani ofansif ortasaha. Şimdiki forvet arkası pozisyonunun her yere gideni (savunma için değil), her yerden top alanı. Tam Hagi gibi işte. Hagi'de 10 numara gibi değil. 8 numara gibi oynuyordu. Çok büyük oyuncu olmasıda ordan.

Leicester City 10 milyon sterlinle selçuk'u isteyecekmiş. Sat sat sat lan sat.

Hamza sol bek ve 11 oyuncusuydu çok da iyi degildi

Hamza zamanın modası 3-5-2 nin sol kanat oyuncusuydu. 3-5-2'de kanatlar tek kişi olduğundan üstlerine çok yük biniyordu. Efsane sezonlarımız 92-93 ve 93-94 sezonlarının her maçında oynadı. Onun beğenmeyip aldığımız sol beklerin hepsinden 3 kat daha iyi oyuncuydu. Soner (Okan'ın bacağını kıran), Ljung (İsveçli), Hakan Ünsal. 4'lü defansa geçtikten sonra beklerin işi rahatladı. Fatih Terim'den önce gönderilmeseydi (Adnan Sezgin) bırakana kadar bizde oynardı.

Şu yazdığını forumda çok gördüm. Yok böyle bir şey. İlla övdüreceksiniz kuş oyuncularını. O maçta Beşiktaş'ın yakaladığı en net pozisyona bak. Töre sıfıra indi Telles yine ezildi. Oğuzhan bomboş pozisyonda dışarı attı. O maçta Töre'nin performansının Telles ile uzaktan yakından alakası yok.
Adam bir pozisyonda geçti diye o maçta Töre bunu ezmiş mi oluyor? Gerçekten muhteşem bir düşünce şekli.

Buna harbi inanıyor musun?

Aa bakın millet Selçuğa 10 milyon Pound veriyor demek ki iyi topcu

dememizi bekliyor olabilirler
Yok ya benimki inanmak değil temenni. İnşallah kazayla falan olur böyle bir teklif

Ayrıca tamam işte 10 milyon pound veriliyorsa şu yoklukta satmayan net kerizdir yargısı çıkar böyle malca bir haberi bizimkilerden beklerim ama yalan yok :D

Allahın cezaları umarım tez zamanda defolup gidersiniz. Gidenr kadar sizlere hergün bela okuyacağım Allahın belaları.

hamza fenerli değilmi kendisi açıkladı da galatasaray daki kariyeride yedeklikten öteye gitmemiş ceyhun gülselam stayla

Hamzanın kariyerimi Ceyhunmuş. 92-93, 93-94, 94-95 te neler yapmışız. Sonra kim kaç maç oynamış bak. Adam mütevazi diye sizde gerçekmi sanıyorsunuz.

O kadar mal bir kulübüz ki, bu yaz transfere har vurup harman savurmuş bir takımdan Melo için para bile alamıyoruz.

Yazık günah ya, biz boşu boşuna kendimizi yırtıyoruz burada, her gün boşu boşuna acı cekiyoruz bu Allahin belası çapsız herifler yüzünden.

Defolup gidin lan, defolup yakamızdan düşün.

Hava saldırılarıyla sonuca ulaşamazsın.. ya nükler patlatacaksın g.tlerine , ki bu imkansız , ya da kara harekatı yapacaksın çok geniş şekilde.. ama kara harekatında geniş çaplı temizlik demek çok zaviyat vermek demek ,çünkü onların bölgesi ora , gerilla savaşına döner ortalık, bu da içimizden çok tepki alacağından dolayı , geçici çözüm hava harekatına devam edilir.. sonuç yine koca bir 0..

Sonuç koca bir sıfır falan değil. Söylediğim afakide değil. Çünkü 90'larda yapıldı. O zamanlar teknolojik yetersizliklerimiz çok fazla olmasına rağmen isteyen ve irade shibi olan öttürdü bunları. Çok kolay iş. Yeterki iste.

Ali nacinin haberi doğruysa taraftarla iyi eğleniyorlar maşallah beceriksiz yönetim ve td. Bu gidişle az kaldı insan içine çıkamayacak hale gelecekler.

O kadar mal bir kulübüz ki, bu yaz transfere har vurup harman savurmuş bir takımdan Melo için para bile alamıyoruz.

Yazık günah ya, biz boşu boşuna kendimizi yırtıyoruz burada, her gün boşu boşuna acı cekiyoruz bu Allahin belası çapsız herifler yüzünden.

Defolup gidin lan, defolup yakamızdan düşün.

Aynen pilavcılar cebe indiregandi yapıyor.Bizede stresi kalıyor.Yoksa adamlar gelmiş 70'ine umrunda mı sneijder muslera ibra robben yediğine bakar.

Ali nacinin haberi doğruysa taraftarla iyi eğleniyorlar maşallah beceriksiz yönetim ve td. Bu gidişle az kaldı insan içine çıkamayacak hale gelecekler.

Ellerini kollarını sallaya sallaya çıkarlar insan içine. Çünkü utanma yok. Hele Hamza, Burayı bıraksa patronu yanına alır yine.

İnşallah güzel haberlerle iyi bir güne uyanırız ... Hayırlı Geceler ..

Mehmet sıfatsız Özbek'in günlüğü:

Sevgili günlük bugün sıfatsızca sızdığım Galatasarayda ilk kez basına röportaj verme gururunu yaşadım:

Tanmana bok attım
Abdurrahime bok attım
Minareyede kılıf diktim
Ve artistlik tasladım

Çok eğlenceli oluyormuş bu işler hihi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt