- 20 Mayıs 2011
- 23.149
- 10.158
- 1.873
Burak , Sabri ve Selçuğu kesmek adlı 11 tablosu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman büyük takımları istiyorShaqiri Schalke´nin teklifini reddetmis.
Shaqiri Schalke´nin teklifini reddetmis.
Bişey söyleyim mi jpk bilal ikilisi yerine buna razı olurdum.Yatti tabiki gozlerim yollarda melonun yerini onunla doldururuz. Artik bikac cop +1,5 milyon euroya kapatsinlar bu transferi
Geri zekali bisey falan ama adamin ozelligi yirtici ben cok istedim bizim beceriksizler bundan kalitelisini getiremezler asla.Bişey söyleyim mi jpk bilal ikilisi yerine buna razı olurdum.
yedekler : yeni alınacak kaleci, hakan balta, jose , bilal ,niasse,yeni alınacak dandik stoper şampiyonlar ligine çıkacak kadro !!![]()
Hamzaoğlumu demiş peki benim anlamadığım bir teknik direktör imkanı yok 3 gün üst üste basın açıklaması yapamaz nerden türüyo bu haberlerrvp falan 4 milyon demiş en son kıvırmak için gürayı atmış ama yemedik sanki
yok yok yukarlarda bir yerde denilmiş yem attım ben de olta başında bekliyorumHamzaoğlumu demiş peki benim anlamadığım bir teknik direktör imkanı yok 3 gün üst üste basın açıklaması yapamaz nerden türüyo bu haberler