Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan sen kim porto olmak kim ?
porto olayım derken ne kadar boş beleş varsa sözleşme uzattın jem gibi boş beleşleri sırf milli takım ayağına takıma aldın ..
ulan sizde porto olacak cesaret nerde ?
siz ancak boş konuşursunuz
yıldızmış prh

Moderatör tarafında düzenlendi:
ibra gibileri bize gelmez bize daha hanım hanımcık topçular lazım

Askin ates saldi kobrayi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bir forma kesin aliyorum ibra gelirse ikinciyi de alicam

Arkadaşlar,haftaya 10 günlüğüne marmarise geliyorum,en yakın gsstore nerede bilgisi olan varmı?

aslinda formalar guzel

yildiz kombisi yanlis ama ondada bizim yapacamigiz birsey yok niken i.neligi
sort corap komibiside rezalet paylanco gibi oda bizim is bilmez yöneticilerin i.neligi

neyse ama salt formalar hepsi guzel hosuma gitti

en son 2011/12 formalari böyle hosuma gitmisti

edit: yokmuş çorap olayıyla ilgili bi şey.

Son düzenleme:
Ibra gelicek beyler icime doguyo en azindan baskanin ugrastigina inaniyorum robben imkansiz otesi

Ibra ile bitti temmuzda, o değilde formaları tek beğenen benim galiba Yıldız'ın Üstte olması hareket çekmek gibi olmuş eziklere güzel kapak bence.

Bir mucize olur da robbenle ibra gelirse clde yari finale cikariz

Robben ibra haberlerine itibar etmeyin transfer büyük ölçüde kapandi galatasaray da..

t★p★t★p★

Ibra gelicek beyler icime doguyo en azindan baskanin ugrastigina inaniyorum robben imkansiz otesi
daha gelmeden kuşları inanılmaz korku saldı bir çoğu asla gelmez diyerek alay ediyorlar ama azda olsa içlerinde korku var ibra gelirse ne yaparız diye :) ibra başka bir takıma resmi imza atsa da rahatlasak diyorlar !! açıkçası benim de umudum yok ama Galatasaray bu her an her şey olabilir !!

daha gelmeden kuşları inanılmaz korku saldı bir çoğu asla gelmez diyerek alay ediyorlar ama azda olsa içlerinde korku var ibra gelirse ne yaparız diye :) ibra başka bir takıma resmi imza atsa da rahatlasak diyorlar !! açıkçası benim de umudum yok ama Galatasaray bu her an her şey olabilir !!

Benim umudum var poldiden sonra ibra gelicek robben olmasa da gervinho gelsin ama forvette gercek bir Süperstar gorururz ibra gelicek ruyamda gördüm sneijderi de gormustum hayatimda ikinci defa ibrayi gördüm imza atarken bize

İbra ve Robben transferleri için ugrasan renktaşlar boşuna uğraşıyorlar

Gidin enerjinizi daha real transferlere harcayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt