Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyelim bu sene biz küfürleri baya gelistirecez demektir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ban yok arkadaşlar edit var dökün içinizi. Gscmizin değerli yönetimi de vahim durumun farkında.

allah nasıul biliyorsa oyle yapsın hamza seni vizyonsuz ipne napıyosunuz mk siz orda nasıl çalışıyosunuz nasıl taktıkler yapıyosunuz napıyosunuz da bukadar kötü olabılıyorsunuz nasıl beceriyosunuz bunu ya yazıklarrrr olsunnnnnnn yazıklarrrrrr...

Sorulmasi gereken tek soru su
ACABA DURSUN AMCANİN BU MACDAN HABERİ VARMİ? ERTELEN MACİ BİLE BİLMİYORDU ADAM

Wesley Sniperrrrr

Ben nice takimina uzuluyorum adamlar ciddi bir rakip yendik diye transfer yapmaz simdi

Wesley Sniperrrrr

Reziliz hamza konusssun hadi bu gun sıkıyosa

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brumayi gönder tellesi gönder meloyu gönder güclenecek yere kan kayibediyoruz.

Yazık bazen diyordum önemli takımlarla niye hazırlık maçı yapmıyoruz diye iyikide yapmıyoruz vallahi nice den 4 yiyen o takımlardan 10 falan yer kendini yaktı garibim galatasaray a birşey olmaz kendi kovulur döner akhisarina sonra çok pişman olacak bu fırsatı degerlendirmedim diye

Sercan gozumde messi oldu buragi gorunce

ulan ............. hamza ...... yönetim sizin ben ... yeter lan rezil ettiniz yeter!! takımı sahadan cekmeyi biliyorsun seyirci yüzünden hemen Cins cins konusmayıda Biliyosun havalı havalı simdide adamsan eger istifa et azcık karakter varsa sende yönetiminle beraber defolun gidin.. Twitterdan tt baslatalım istifaya cagralım dursunhamzaistifa

Kufur serbest mi

Beyler rahaz olun biz sampiyon takimiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt