Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles ve Bruma tarzı adamlardan mümkün değil zarar etmessin. Görüyorsunuz, daha kapasitesinin yarısını bile göstermese bile Avrupa'da dikkat çekiyorlar. Telles bu oyunuyla GS kalibresinde mi? Mümkün değil, ama potansiyel var bunu PSG gibi kulüpler görüyor. Bizde zaten gelişemiyorlar... Bari satalım, hem zarar etmeyiz hem oyuncu rahat eder...

ya ben şunu anlamadım bu UEFA kuşu takp etmiyor da bizim bilançoya niye bu kadar takmış !! kuş uzun zamandır avrupaya gitmediği için mi ? borç varsa kuşlarda da var

Vidal resmen Bayern'de. 40 milyon ödemişler vay be

6.3 aldiysan 10 iyi degildir. Pazarlamayi hala ogrenemedik. 22 yasinda... Ama dun dedigim gibi sen orhan AK lari bilmezsin

Anamızın liginde bundan fazla para kesinlikle bence vermezler. Muslera dandik Rusya liginde filan bu performansı gösterse 30M'larla transfer olurdu...

Telles ve Bruma tarzı adamlardan mümkün değil zarar etmessin. Görüyorsunuz, daha kapasitesinin yarısını bile göstermese bile Avrupa'da dikkat çekiyorlar. Telles bu oyunuyla GS kalibresinde mi? Mümkün değil, ama potansiyel var bunu PSG gibi kulüpler görüyor. Bizde zaten gelişemiyorlar... Bari satalım, hem zarar etmeyiz hem oyuncu rahat eder...

Sabri var iken telles e takmak da cok guzel bir Fantasi

Sabri var iken telles e takmak da cok guzel bir Fantasi

Sabri'ye o kadar laf ediyoruz iyi hoş da bu Telles geldiği günden beri bi bok yapmadı... Orta açmayı bilmiyor, defansı bilmiyor, doğru düzgün hücumda yok. Biz takmışısız Sabri'ye. Telles Marcelo mu sanki? Oynadığı maçlarda görüyoruz... İkisi birbirinden bok. Tek farkları Telles de potansiyel var...

Tipik biatçı yönetime kim gelirse gelsin savunayım mantığı var sende,o alan insanlar şampiyonluk,4. yıldız gazıyla mı alıyor yoksa ürünler süper olduğundan mı?İyi hiçkimse kötü olan bir şeyi eleştirmesin topçuları eleştirme git topçu ol çok kolaysa,siyasetçileri eleştirme git siyasetçi ol önce oh ne ala memleket.Adam gibi ürün çıkarılsa çok daha fazla olurdu o meblağ,storeun ne kadar boktan yönetildiği ortadayken saçma sapan konuşuyorsun.Hamza vs. gittiğinde ilk sallayanlar da senin gibi olacak.

Ya sen kimsin? Ne gibi bir sıfatın var? Hayatında ticaret yaptın mı? Mağazacılık yaptın mı? Klüp yönettin mi? Neye dayanarak daha fazla satış yapılırdı diyebiliyorsun? GS Store'un ne kadar satış yaptığını bile bilmiyorsun ki? Ne sattığını hangi ürün kaleminde kimlere satış yaptığını biliyor musun?
Bi tarafından uyduruyorsun bir şeyler bir de bunu savunma ihtiyacı duyuyorsun. Beni biatçı olmakla falan suçluyorsun. Bak sana basit söyleyeyim dünyada kim olursa olsun bir işletmeci başına geçtiği mağazanın cirosunu 4'e katlıyorsa maliyetleri artırmadan o adama çok başarılı derler çapsız değil. Eleştiri mesnetli olduğu zaman ve yapıcı öneriler içerdiği zaman eleştiridir, sizin yaptığınız sadece bok atmak.
Yıldız üstte değil yanda olsa daha çok satarmış, pazar araştırması mı yaptın? Elinde veri mi var? Ben yanda istiyordum o yüzden daha çok satardı gibi bir mantık var mı? Ben de İbrahim Tatlıses'in Rock müzik yapmasını istiyorum öyle daha çok para kazanırdı. Kime göre neye göre çok önemli sorular.

Mesnetsiz saçma sapan eleştiriler, adam toplamda 4M euro bonservis vermiş %10 komisyon alsa ki nereye alıyor 400.000 Euro eder. Öbür tarafta özendikleri FB 40M euro bonservis ödemiş komisyondan bahseden yok. Adamların sportif direktörü de menejer yani komisyoncu.

İşiniz gücünüz bok atmak başka bişey değil.

içim şişti bu Galatasaray yüzünden. hergün farklı bir olayla uyanıyoruz yeter

Tabi ki olmayacam. Destek olmaya devam edilirse daha çok Güray vurallar Niasseler konuşulur. Çok Bilaller gelip geçer. Sabri 3 yıl daha sözleşme uzatır. Yanlışa tepkini koymazsan doğru yanlış birbirine karışır. Her durumda destek çok yanlış bir anlayış. işte o her durumda desteğin sonucu Hamza gibi bir bok bilmeyen, Dursun gibi futboldan bir haber. Cüneyt gibi amatör adamları Galatasaray'ın başına getirdi.

Ya akıllanırlar, ya defolup giderler. Bu ikisinden biri olduğu güne kadar ben desteğimi çekiyorum

Bjk 6-7 senede bir şampiyon oluyorsa o sevinmek için sevmedik hep destek anlayışı yüzünden,taraftar bunu derse futbolcu ipler mi maçı?

Ya sen kimsin? Ne gibi bir sıfatın var? Hayatında ticaret yaptın mı? Mağazacılık yaptın mı? Klüp yönettin mi? Neye dayanarak daha fazla satış yapılırdı diyebiliyorsun? GS Store'un ne kadar satış yaptığını bile bilmiyorsun ki? Ne sattığını hangi ürün kaleminde kimlere satış yaptığını biliyor musun?
Bi tarafından uyduruyorsun bir şeyler bir de bunu savunma ihtiyacı duyuyorsun. Beni biatçı olmakla falan suçluyorsun. Bak sana basit söyleyeyim dünyada kim olursa olsun bir işletmeci başına geçtiği mağazanın cirosunu 4'e katlıyorsa maliyetleri artırmadan o adama çok başarılı derler çapsız değil. Eleştiri mesnetli olduğu zaman ve yapıcı öneriler içerdiği zaman eleştiridir, sizin yaptığınız sadece bok atmak.
Yıldız üstte değil yanda olsa daha çok satarmış, pazar araştırması mı yaptın? Elinde veri mi var? Ben yanda istiyordum o yüzden daha çok satardı gibi bir mantık var mı? Ben de İbrahim Tatlıses'in Rock müzik yapmasını istiyorum öyle daha çok para kazanırdı. Kime göre neye göre çok önemli sorular.

Mesnetsiz saçma sapan eleştiriler, adam toplamda 4M euro bonservis vermiş %10 komisyon alsa ki nereye alıyor 400.000 Euro eder. Öbür tarafta özendikleri FB 40M euro bonservis ödemiş komisyondan bahseden yok. Adamların sportif direktörü de menejer yani komisyoncu.

+1905
:gsbayrak:

Tabi ki olmayacam. Destek olmaya devam edilirse daha çok Güray vurallar Niasseler konuşulur. Çok Bilaller gelip geçer. Sabri 3 yıl daha sözleşme uzatır. Yanlışa tepkini koymazsan doğru yanlış birbirine karışır. Her durumda destek çok yanlış bir anlayış. işte o her durumda desteğin sonucu Hamza gibi bir bok bilmeyen, Dursun gibi futboldan bir haber. Cüneyt gibi amatör adamları Galatasaray'ın başına getirdi.

Ya akıllanırlar, ya defolup giderler. Bu ikisinden biri olduğu güne kadar ben desteğimi çekiyorum

O zaman olası başarılarda da sevinme. Süper Kupa'yı kazanırsak otur ağla mesela.

Abi Avrupa'da oynayamıyorlar diye denetime girmediler heralde.
valla ben çözemedim bu işi bir tane uzman da bunu sormuyor gerçi kuş medyasında bu konuyu ortaya dökmek yürek ister !! kuş takır takır transfer yapıyor daha kaynak belli değil !! ama bize gelince UEFA dan men edilme cezası gelecekmiş !! adam şike yapıyor transfer serbest bize gelince aman ffp yemişim böyle işi !!

Mo nun sozu var Joker olmak için at olmak gerek degil , sana gore ozaman hersey mukemmel .Hic baska tabaklara bakma nede olsa en guzel bizimkisi

alalım arkadaşlar dursuna rağmen cüneyte rağmen alalım,şu armaya kurban olayım ben..rekor kıralım.

Sen olayın çapsızlığını anlayamamışsın halen ... Destek olmasak üzülmesek gece gündüz burada ne işimiz var birader... 2 ay önce sızmış formayı geri sayım gibi bir zımbırtoyla açıklıyorsan en azından sponsor ile anlaşman gerekmizmi? Zaten eski forma üzerine basmışlar yıldızı yani yeni bişey değilki? Onu bile becerememişler o zaman neden bekletildi diyorum... Artı Destek olmak için erkenden bitirki alalım formamızı diyorum yani bütün bu eleştiriler destek olmak için zaten köstek olsak bizene der geçeriz dimi?

bana kalirsa da saçma geri sayimlar veya sponser olmadan formalarin satisi falan.. fakat demek istedigim ha 1 ay önce almisin formani ha 1 ay sonra.. Almak isteyen ve alabilen zaten alir..

Buarada ben forma alip destegimi verecem.. Ha ben memnunmuyum Özbekle biyikliyla hayir kesinlikle.. Fakat ben onlari degil Galatasarayi destekliyorum. Ve inanin bu forma tasarimi bu yönetimden önce onay almistir bunu da düsünün

Bjk 6-7 senede bir şampiyon oluyorsa o sevinmek için sevmedik hep destek anlayışı yüzünden,taraftar bunu derse futbolcu ipler mi maçı?

Futbolcu için fazla rahat bir ortam her daim zarardır. Dediğin gibi iplemez kanka. Aklı olan, biraz Galatasaray'ı seven bir taraftar hiçbir şekilde destek olmaz.

Biatçısın tabi,profesör ekonomist işletmeci olmaya gerek mi var,bir Fenerium'a bak bir Gs store'a.Müşteri memnuniyeti diye bir şey var.Fenerium derbi kazanıyor şampiyon oluyor adam gibi ürünler en geç 2-3 gün içinde mağazalarda,adamların suratı gülüyor bayağı ilgileniyorlar yarımağız konuşmuyorlar.Gs store yok temmuz sonu gelecem yok ağüstosta gelecek o kalmadı falan oldu filan oldu,milletin hevesi kaçtı bir kere bu saatten sonra satsan ne kadar satabileceksin?Bunu görmek için süper işletmeci olmak gerekiyor yani sana göre?Birçok fenerum ve Gs store dahil buna tek birer tanesi değil sen yazmadan onu da belirteyim.Nurettin Kantarelli dönemi ile bu dönemi karşılaştırmak bile yeterli bana göre.

Bir daha da mesajlarımı alıntılama git Hamza babanı yala çifte kupa aldı Sabriyle Tarıkla müthiş olacağız şak şak hadi.

Son düzenleme:
Omer niyazi gelevek gibi
Kaynak : anonim ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt