Ya sen kimsin? Ne gibi bir sıfatın var? Hayatında ticaret yaptın mı? Mağazacılık yaptın mı? Klüp yönettin mi? Neye dayanarak daha fazla satış yapılırdı diyebiliyorsun? GS Store'un ne kadar satış yaptığını bile bilmiyorsun ki? Ne sattığını hangi ürün kaleminde kimlere satış yaptığını biliyor musun?
Bi tarafından uyduruyorsun bir şeyler bir de bunu savunma ihtiyacı duyuyorsun. Beni biatçı olmakla falan suçluyorsun. Bak sana basit söyleyeyim dünyada kim olursa olsun bir işletmeci başına geçtiği mağazanın cirosunu 4'e katlıyorsa maliyetleri artırmadan o adama çok başarılı derler çapsız değil. Eleştiri mesnetli olduğu zaman ve yapıcı öneriler içerdiği zaman eleştiridir, sizin yaptığınız sadece bok atmak.
Yıldız üstte değil yanda olsa daha çok satarmış, pazar araştırması mı yaptın? Elinde veri mi var? Ben yanda istiyordum o yüzden daha çok satardı gibi bir mantık var mı? Ben de İbrahim Tatlıses'in Rock müzik yapmasını istiyorum öyle daha çok para kazanırdı. Kime göre neye göre çok önemli sorular.
Mesnetsiz saçma sapan eleştiriler, adam toplamda 4M euro bonservis vermiş %10 komisyon alsa ki nereye alıyor 400.000 Euro eder. Öbür tarafta özendikleri FB 40M euro bonservis ödemiş komisyondan bahseden yok. Adamların sportif direktörü de menejer yani komisyoncu.
İşiniz gücünüz bok atmak başka bişey değil.